Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt lévő férfiak egy része miért dobálózik az emancipációval meg a feminizmussal és utána miért sír a szája, ha? Többi lent.
..ha randin esetleg fizetni kellene?
Mégis mit akartok? Mit vártok el a nőktől?
Mert ha a lány fizeti a saját részét, akkor emancipu.nci, ha meg nem, akkor anyagias qrva. Ha ellátja magát, képes az önfenntartásra, akkor egyenes arányosságban következtettek arra, hogy elférfiasodott és nem képes betölteni a hagyományos női szerepeket, de ha meg otthon maradna gyereket nevelni és vigyázni a házra, akkor meg kuss a neve.
33-as IQ-s baromnak üzenem, hogy nincs férjem, de élete neki se sok lehet, ha csak ennyire futotta. :-) kis szánalmas nyomorultka. :-)
a felette lévőnek pedig, hogy a mostani pasimat én hívtam randira, mert ha rajta múlik még mindig emailben pengeti nekem a szférák zenéjét, nekem meg akció kell.
akkor te még életedben nem találkoztál feministával.
ahhoz, hogy téged valaki elhívjon randizni, olyannak is kellene lenned. de nem vagy. nem hiszem, hogy bármit is feltudnál mutatni, amiért érdekes lehetsz bárki számára is.
"olyannak is kellene lenned."
Bizony. gazdagnak, a csaj szubjektív listája szerint NAGYON szépnek és tökéletes legyen a jellemed is számára.
Ez igen, kicsi elvárások. (ja persze)
Mindig jössz ezzel a humorosnak szánt megjegyzéseddel - habár magadból indulsz ki, mint mindig :D
Csak te nem meg, hanem feldugod magadnak a kaktuszt :D
Ja hát valóban, nem vagyok tömve lóvéval és nincs fekete Bömösöm se. És tudom, az én krvaanyámat...
*facepalm*
Hát igen kérdező...többek közt te vagy a magyarázata, miért van mindig eggyel több szingli pasas,mint kéne.
Amíg nem szálltok le a magas paciról,addig ez nem is fog változni, veheted ezt ígéretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!