Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itt lévő férfiak egy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lévő férfiak egy része miért dobálózik az emancipációval meg a feminizmussal és utána miért sír a szája, ha? Többi lent.

Figyelt kérdés

..ha randin esetleg fizetni kellene?

Mégis mit akartok? Mit vártok el a nőktől?

Mert ha a lány fizeti a saját részét, akkor emancipu.nci, ha meg nem, akkor anyagias qrva. Ha ellátja magát, képes az önfenntartásra, akkor egyenes arányosságban következtettek arra, hogy elférfiasodott és nem képes betölteni a hagyományos női szerepeket, de ha meg otthon maradna gyereket nevelni és vigyázni a házra, akkor meg kuss a neve.

2013. ápr. 26. 23:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
12%

Jobb meghunyászkodva fizetni nekik mindent, mi? :D

Főleg ha a végén a pofádbaröhög, hogy he-he én már az elején tudtam hogy nem lesz semmi, de kösz a kaját, Te balek.

2013. ápr. 27. 00:30
 22/43 anonim ***** válasza:
93%
Ki a makkom beszél itt kajáról? :D Most írtuk, hogy akkor az első randira szervezz ingyenes programot. És mi ez a hozzáállás, hogy úgyis a "pofádba röhög"? A többség nem ilyen, aki meg igen, azzal ne randizz.
2013. ápr. 27. 00:33
 23/43 anonim ***** válasza:
73%
Xenophilius te tényleg egy gyökér vagy,ha a randikon is így viselkedsz ne csodálkozz azon hogy nem lesz belőle semmi
2013. ápr. 27. 00:37
 24/43 A kérdező kommentje:

Tök jó válaszok érkeztek, amíg aludtam. :)

Xeno. Ne randizz. De senkivel. Fölösleges.

2013. ápr. 27. 08:41
 25/43 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok ám.
2013. ápr. 28. 11:02
 26/43 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit túlbonyolítják ezt az emberek. Minek egyáltalán ilyesmiken gondolkodni, hogy férfi szerepek / női szerepek, valakivel vagy jól érzem magamat, vagy nem. Nekem nem kell randin fizetni, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, felőlem fizessen, nekem attól nem lesz rosszabb, de ha meg én fizetem a saját részem egy randin ahol amúgy jól éreztük magunkat, és csak emiatt a másik férfiatlannak érzi magát, hát ezzel én nem tudok mit csinálni... :D Inkább az a férfiatlan szerintem, ha ilyen hülyeségeken problémázik valaki. Egyébként meg ne akarjon mindenki mindenkinek megfelelni, egy olyan férfi aki attól érzi jól magát, hogy költhet a barátnőjére, keressen olyan lányt aki ezt értékeli, aki meg nem szeretne a barátnőjére költeni, olyat keressen akinek ez nem fontos, akik meg nem illenek össze azok hagyják békén egymást, tök felesleges ezen problémázni, hogy milyenek a nők / férfiak, mert van mindenféle nő meg férfi... Ez a "kettős mérce" probléma akkor áll fent, ha több ember alapján akarsz valami általánosítást mondani, de olyan egyén nem hiszem hogy sok van, akinek az sem jó, ha fizethet, meg az sem, ha nem...
2013. ápr. 29. 16:08
 27/43 anonim ***** válasza:

Aki elgondolkodik a nők véleményén az elveszett ember.

Magyarul akkor higgyél nőnek,mikor ló legel a sírján.

CsumAAAAAAAAAAA

http://www.youtube.com/watch?v=BHF5ragSmqg

2013. máj. 10. 00:00
 28/43 A kérdező kommentje:
Köszönjük a baromira értelmes válaszodat.
2013. máj. 11. 17:23
 29/43 anonim ***** válasza:

A kérdés már ott értelmét vesztette, hogy ezek a nagy emancipuncik arra képtelenek hogy randira hívjanak el egy fiút. Persze az egyenlő elbánás meg a jogok azok kellenének, de tenni érte, na azt már nem...

Ha majd lesz olyan nő aki actually képes elhívni egy pasast randizni, akkor visszatérünk erre a kérdésre.

2013. máj. 11. 17:28
 30/43 anonim ***** válasza:
11%
lol, meg egy idiota hulye piccsa. latom te is beszoptad otthon a ferjeddel es itt eled ki hibaztatva a ferfiakat a gajra futott eletedet. hajra :D
2013. máj. 11. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!