Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itt lévő férfiak egy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lévő férfiak egy része miért dobálózik az emancipációval meg a feminizmussal és utána miért sír a szája, ha? Többi lent.

Figyelt kérdés

..ha randin esetleg fizetni kellene?

Mégis mit akartok? Mit vártok el a nőktől?

Mert ha a lány fizeti a saját részét, akkor emancipu.nci, ha meg nem, akkor anyagias qrva. Ha ellátja magát, képes az önfenntartásra, akkor egyenes arányosságban következtettek arra, hogy elférfiasodott és nem képes betölteni a hagyományos női szerepeket, de ha meg otthon maradna gyereket nevelni és vigyázni a házra, akkor meg kuss a neve.

2013. ápr. 26. 23:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Van akiknek sosem lehet megfelelni.

2013. ápr. 26. 23:57
 12/43 anonim ***** válasza:
95%

Xenophilius: Tudod, engem többször hívtak már meg úgy férfiak, hogy nem akartak tőlem semmit. Felajánlottam, hogy kifizetem a részem, de nem fogadták el. Egyszerű gesztus, úgy hívják, lovagiasság, és ettől a férfi is még inkább férfinak érzi magát. Meg ilyesmik, hogy kinyitod az ajtót, felsegíted a kabátot, stb. De ezek nyilván a te életedből kimaradtak.

Szerintem rólad egyszerűen lerí, hogy üzletnek tekinted a randizást, és csak akkor fektetsz bele bármit is, ha van esélyed... pedig a nőket meg kellene hódítani tudod, és pont az ilyeneken múlik....

2013. ápr. 27. 00:03
 13/43 anonim ***** válasza:
52%
Én nem hívok meg senkit semmire, mivel csóró vagyok, így ezzel a kérdéssel nem kell foglalkoznom.
2013. ápr. 27. 00:03
 14/43 anonim ***** válasza:
39%
Na ja, de kinek van erre több tízezer forintja? Okés nektek könnyű a másik oldalon - kiadás NULLA. De ha fordítva lenne akkor már hirtelen drága lenne az az 500 Ft-os kávé amit elszürcsölgetsz mielőtt a csávó pofájába röhögsz, hogy "köszi a kávét finom volt és most takarodj, különben leveretlek a bátyámmal"
2013. ápr. 27. 00:04
 15/43 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy meg igen üzlet ez is... Különben nem lenne elvárás, hogy fizessen a lúzer. Így nektek + 1 valami INGYEN és még le is ellenőrizhetted, hogy vajon van-e elég pénze. Ha nincs lapát aztán rákenve, hogy "öööö nem vóóót lovagias"
2013. ápr. 27. 00:06
 16/43 anonim ***** válasza:
88%

a megoldás az lenne, a józan észre hallgatni és kitörölni mindörökre ezeket a szabályokat. legyünk megértőek a másikkal szemben. hadd fizessen a nő, de akkor legközelebb a férfi fizet. 1-2ezer forintot felesleges felezni, de ha magasabb a számla akkor úgy tisztességes. ha csomagot kell vinni akkor szintén hülyeség hogy a férfi cipeljen 80 kilót egymaga...

Az emancipációról mindig az jut eszembe, hogy normális esetben a jogokkal kötelezettségek is járnak és fordítva. Pl jogomban áll biztonságban lenni de kötelességem nem bántani másokat. A hagyományos keresztény családmodellben a férfi tartja el a családot, a család ezért cserébe tisztelettel tartozik neki. A nőnek nem kell munkát vállalnia, ellenben övé a házimunka. Nos az úgymond kozmopolita öntudatos nők elvárják, hogy a férfi kezdeményezzen kapcsolatban, a férfi legyen jóképű, gazdag, sármos, ők meg ezért cserébe csupán szexelnek. Nem tisztelik a férfit mert feministák. Ezért nem szeretjük őket :D

Szerintem a hagyományos rendszer is elvetendő, egy nő ugyanúgy azt csinálhat amit akar, mint egy férfi, dolgozhat, nem dolgozhat, stb csak egyre kéne odafigyelni minden intelligens embernek, hogy a kapcsolatba mindketten ugyanannyi energiát fektessenek be. Ha az egyik szívességet tesz akkor a másik viszonozza, ha az egyik sokat teljesít akkor a másiknak is érdemes csinálna valami eredményeset. Szóval az egyensúly.. az egyensúly az amire vigyázni kell

2013. ápr. 27. 00:08
 17/43 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel a "lovagias küzdés"-dologgal nem értek egyet, én úgy vagyok vele, hogy amire egy havert meghívnék szívességből, az egy olyan nőnél sem gond, akivel akár még lehet is valami. De ha alapból úgy állsz hozzá a dologhoz, hogy tuti csak lehúzni akarnak egy "méregdrága" 300 Ft-os üdítővel, akkor első randinak szervezz ingyenes programot.
2013. ápr. 27. 00:09
 18/43 anonim ***** válasza:

Én sajnálom Xenophilius-t. Csak sajnálom.

Amúgy sok pontban rohadtul igaza van. De a való életben nem osztoznék a véleményén.

2013. ápr. 27. 00:20
 19/43 anonim ***** válasza:
Én MINDIG felajánlom, hogy kifizetem a részem, és mivel általában a pasi határozza meg a randihelyet, sokszor én is számolgatom, hogy vajon lesz-e nálam elég pénz! Volt már, hogy tízezrembe került a randi... de legalább jól sikerült. :)
2013. ápr. 27. 00:30
 20/43 anonim ***** válasza:
95%

"Na ja, de kinek van erre több tízezer forintja?"

gyros-690

fagyi-1806gombóc

üdítő-250

bárhogy számolom ez nem lesz több 10ezer,és még is ezek a legjobbak

sétálsz a lánnyal akkor ilyet veszel neki és nem drága étterembe viszed,ilyet akkor "illik" amikor ünnepeltek valamit,de az fizet aki meghívja a másikat

én nem,ez nem befektetés

a nőnek még mindig nincs köze a pénzhez,azok a qurvák akik erre hajtanak,egy normális nőt nem érdekli hogy mennyi pénzed van,beéri kisebb dolgokkal is,és bármilyen meglepő viszonozni fogja a dolgokat,mert ez nem úgy működik ahogy te elképzeled

meghívod valamire?fizessél,legközelebb ő is meghív valamire,ahogy ez is egy tévképzet hogy csak a pasik vesznek ajándékot a másiknak,de sajnállak hogy ilyen ostoba felfogásod van,megértem hogy miért nem úgy állnak hozzád a nők hogy ők is adjanak valamit,undorító ez az anyagias gondolkodás

19L

2013. ápr. 27. 00:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!