Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt lévő férfiak egy része miért dobálózik az emancipációval meg a feminizmussal és utána miért sír a szája, ha? Többi lent.
..ha randin esetleg fizetni kellene?
Mégis mit akartok? Mit vártok el a nőktől?
Mert ha a lány fizeti a saját részét, akkor emancipu.nci, ha meg nem, akkor anyagias qrva. Ha ellátja magát, képes az önfenntartásra, akkor egyenes arányosságban következtettek arra, hogy elférfiasodott és nem képes betölteni a hagyományos női szerepeket, de ha meg otthon maradna gyereket nevelni és vigyázni a házra, akkor meg kuss a neve.
Xenophilius: Tudod, engem többször hívtak már meg úgy férfiak, hogy nem akartak tőlem semmit. Felajánlottam, hogy kifizetem a részem, de nem fogadták el. Egyszerű gesztus, úgy hívják, lovagiasság, és ettől a férfi is még inkább férfinak érzi magát. Meg ilyesmik, hogy kinyitod az ajtót, felsegíted a kabátot, stb. De ezek nyilván a te életedből kimaradtak.
Szerintem rólad egyszerűen lerí, hogy üzletnek tekinted a randizást, és csak akkor fektetsz bele bármit is, ha van esélyed... pedig a nőket meg kellene hódítani tudod, és pont az ilyeneken múlik....
a megoldás az lenne, a józan észre hallgatni és kitörölni mindörökre ezeket a szabályokat. legyünk megértőek a másikkal szemben. hadd fizessen a nő, de akkor legközelebb a férfi fizet. 1-2ezer forintot felesleges felezni, de ha magasabb a számla akkor úgy tisztességes. ha csomagot kell vinni akkor szintén hülyeség hogy a férfi cipeljen 80 kilót egymaga...
Az emancipációról mindig az jut eszembe, hogy normális esetben a jogokkal kötelezettségek is járnak és fordítva. Pl jogomban áll biztonságban lenni de kötelességem nem bántani másokat. A hagyományos keresztény családmodellben a férfi tartja el a családot, a család ezért cserébe tisztelettel tartozik neki. A nőnek nem kell munkát vállalnia, ellenben övé a házimunka. Nos az úgymond kozmopolita öntudatos nők elvárják, hogy a férfi kezdeményezzen kapcsolatban, a férfi legyen jóképű, gazdag, sármos, ők meg ezért cserébe csupán szexelnek. Nem tisztelik a férfit mert feministák. Ezért nem szeretjük őket :D
Szerintem a hagyományos rendszer is elvetendő, egy nő ugyanúgy azt csinálhat amit akar, mint egy férfi, dolgozhat, nem dolgozhat, stb csak egyre kéne odafigyelni minden intelligens embernek, hogy a kapcsolatba mindketten ugyanannyi energiát fektessenek be. Ha az egyik szívességet tesz akkor a másik viszonozza, ha az egyik sokat teljesít akkor a másiknak is érdemes csinálna valami eredményeset. Szóval az egyensúly.. az egyensúly az amire vigyázni kell
Én sajnálom Xenophilius-t. Csak sajnálom.
Amúgy sok pontban rohadtul igaza van. De a való életben nem osztoznék a véleményén.
"Na ja, de kinek van erre több tízezer forintja?"
gyros-690
fagyi-1806gombóc
üdítő-250
bárhogy számolom ez nem lesz több 10ezer,és még is ezek a legjobbak
sétálsz a lánnyal akkor ilyet veszel neki és nem drága étterembe viszed,ilyet akkor "illik" amikor ünnepeltek valamit,de az fizet aki meghívja a másikat
én nem,ez nem befektetés
a nőnek még mindig nincs köze a pénzhez,azok a qurvák akik erre hajtanak,egy normális nőt nem érdekli hogy mennyi pénzed van,beéri kisebb dolgokkal is,és bármilyen meglepő viszonozni fogja a dolgokat,mert ez nem úgy működik ahogy te elképzeled
meghívod valamire?fizessél,legközelebb ő is meghív valamire,ahogy ez is egy tévképzet hogy csak a pasik vesznek ajándékot a másiknak,de sajnállak hogy ilyen ostoba felfogásod van,megértem hogy miért nem úgy állnak hozzád a nők hogy ők is adjanak valamit,undorító ez az anyagias gondolkodás
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!