Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha bejön nektek egy fiú, és megtuđjátok hogy tud sírni is, akkor utána sem változik a véleményetek?
Néha 1-2 videón, filmen, vagy a kutyám halálán meg ilyeneken.
Azért kérdeztem, mert most pl ezen egy kicsit megkönnyeztem:
http://www.youtube.com/watch?v=phGyJyp3MBg
ugye nem gáz!?
Én férfi vagyok,és én is sírtam már így felnőttként is.Na nem azért,mert elestem...
hanem amikor meghalt a nagyapám,vagy amikor szét mentünk az élettársammal.Szerintem aki érez,az tud sírni,és aki elég erős,az meri bevallani,hogy ő is szokott.
na ezt sem fogom megnézni az is tuti!
pasiként nem gáz ha sírsz a:
hagymától, az armageddon utolsó 15 percén [szip, szip],
ha megdöglik a kutyád [ez nekem még odébb van], meg még pár "megdöglik a kutyád" kaliberü esetben.
pasiként gáz sírni: nyálfilmen örömödben, mert megdöglött egy ismeretlen kutya, mert a nyusziból pörkölt lett, mert épp amputálják a lábad érzéstelenítés nélkül.
maga a kérdés megfogalmazása: "tud sírni is"
akkor szerintem megnyugszik hogy nem Dexterrel jár :D [most kezdtem el nézni 3. évadnál tartok úgyhogy még friss az élmény.. néha azon kapom magam hogy szemezek a késtartóval..]
nem olyan filmektől ahol pl húúúúúúúúúúúúúúúúú a csaj meg a pasi egymásra talált, és most csókolóznak.
ilyen szennyen a szemem sem legeltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!