Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ami most velem történik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ami most velem történik?

Figyelt kérdés

Tizenéves lány vagyok minden rendben történik velem semmi extra de, nagyon furcsa amit mostanság csinálok... stírölöm a nőket o.O nem tudom miért de ha pl egy szőke nő elmegy előttem vagy a fenekét bámulom meg vagy a melleit.:S

Ez ad okot arra hogy aggódjak ? :S

2009. szept. 26. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
ugy beszélsz itt a kommentekben kedves kérdező mintha azt várnád h valaki végre mondja azt h lehet h LEZBI VAGY! annyira erőlteted a dolgot.. 18/L és én is megnézem a csinos nőket. mert a szépet nézni kell. jot tesz a léleknek, szemnek. ennyi. majd ugyis később kiderul h vonzodsz e a nőkhöz. ne feszegesd a dolgot. ha tetszenek fiuk is...akkor nincs gond.
2009. szept. 29. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
szija nálam is így van és lány vagyok meg nézem más lány/nő fenekét lábát mellét de én leginkább azért mert irigylem h "hú de formás popsija van de szép cicije nekem meg mért nem ilyen"szóval szerintem normális.
2009. szept. 29. 18:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Teljesen normális dolog. Szerintem legtöbbünk (lányok) megnézi a többi nőt vagy kortársait. Én is meg szoktam nézni a jó nőket, azért mert leginkább összehasonlítom magam velük. Tudom, hogy ők jól néznek ki és saját adottságaimat mérem hozzájuk. És igen, irigységből is nézheted őket, pont ebből adódóan, hogy jobb nők.
2009. szept. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!