Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Ismerkedj új emberekkel, keress magadnak társaságot. Akár interneten is lehet. Járj el a barátaiddal szórakozni, bulizni. Sosem szabad szomorkodni ez miatt, előtted az élet, találhatsz társat magadnak.:)
Sok sikert! 16/L
velem is ugyanez van.. 19L
ha görcsösen keresel valakit, nem nagyon jön össze...
de hát igen..valljuk be.. katasztrófa :/
Ne lógasd a fejed, sokan vagyunk ezzel így manapság, azt nem mondom hogy, irány bulizni szedj fel valakit, mert szerintem hülyeség, legalábbis nálam nem jött be, és szerintem ha eddig te sem találtál társat akkor attól hogy hirtelen elrohansz egy szórakozóhelyre nem változik meg az életed.
Szerintem fogd fel másodlagosnak ezt a dolgot, helyezz előtérbe olyan dolgot ami fontosabb, amiből hasznod lesz, tanulás, munka , sport stb. és ne azon rágódj hogy egyedül vagy.
Ha valamiben jó vagy az előbbiekben felsoroltak közül, akkor az építőleg hat a lelki egyensúlyodra, és pozitívabb kisugárzást fog eredményezni....és ezt a csajok is észre veszik.
Szal ne rinyálj és toporogj, hanem vágj bele az életbe.
Mondom ....ha jól fogod magad érezni a bőrödben a csajok is felfigyelnek rád!!!!! Hajráá!!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!