Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Mi történik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Mi történik velem?

Figyelt kérdés
16éves lány vagyok és mostanába gyakran van pasihiányom. Még nem volt pasim. De annyira vágynék már egy pasira, h esténkét olyat csinálok h ölelgetem a takarót, elképzelem h az egy jó pasi... bezzeg ha élőbe megszólítana egy pasi lapítanék mint szar a fűben..=( nehezen ismerkedem. Tehát nagyon vágynék már egy pasira, jólenne meg minden de mégsem tudom magam elképzelni ahogy épp járok valakivel...néha még egy pasi szemébe se merek nézni az utcán...mi van velem?mit tegyek?:( alapból visszahúzódó nehez ismerkedő csaj vagyok.
2011. máj. 23. 14:12
 1/7 A kérdező kommentje:
ráadásul van egy pasi a suliban akinek már lassan 2 éve bejövök, ő se mer kezdeményezni, én se. de sokszor gondolok rá meg álmodozok róla és amikor mellém ül a villamoson vagy a metrón akkor meg mindig rámjön a kételkedés, majdnem az utálat h minek ült mellém, közbe meg melegség meg nyugodság áraszt el...nem értem h mivan.. =(
2011. máj. 23. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
van olyan amikor teljesen CSAK ŐT akarom, aztán meg kételkedek...ez a 2 dolog váltogatja egymást folyton :S
2011. máj. 23. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
A te korodban ez teljesen normális. Dúlnak a hormonok, feszít a fejlődésed. Még nem találtad meg igazán a helyedet az emberi kapcsolatokban. Próbálj lazítani, többet járni társaságba. Ha kell "erőszakold" meg magadat és lépj bátran.
2011. máj. 23. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

én is visszahúzódó, nehezen ismerkedő vagyok csak pasiban, annyi különbséggel, hogy takarót még nem ölelgettem

jó csajokról ma is álmodok sokat, az utcán is annyian vannak, de megszólítani nem mertem még egyet sem sajnos

amúgy cuki vagy nagyon, épp ilyen lányokra vágyom én is

21F

2011. máj. 23. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:

16 vagyok és lány :D és ugyanazt érzem xD

Legalábbis részben, és félelmetes, hogy kb minden 16 éves barátnőm is ezen megy keresztül, egyszerűen pasi hiányunk van... :S

Én is nagyon zárkózott vagyok, sose kezdeményeznék egy pasinál, de igazából a barátkozással még megvagyok. :D

Próbálj meg beszélni a sráccal, köszönni neki, mikor leül melléd, megkérdezni, hova megy, vagy milyen órái voltak, mit ebédelt, mit csinál majd ha hazaér, vagy nem tudom... találj egy témát, a többit meg bízd rá. Ha nyeregben érzi magát talán kezdeményez. :)

2011. máj. 27. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek az ilyen lányok. Imádom a félénkeket.

Odamennék hozzád és addig ontanálak a hülye dumámmal míg a röhögéstől felbátorodnál.

2011. máj. 27. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:

kezdd el tisztelni magad és a fiúkat annyira, hogy mondjuk nem "pasinak" hívod azt akit tisztelsz.

ez fontos.. amúgy meg önbizalom, és eltelik még némi idő, találkozol egy leendő férfivel, és ő majd átsegít ezen az időszakon :)

2011. máj. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!