Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Mi történik velem?
én is visszahúzódó, nehezen ismerkedő vagyok csak pasiban, annyi különbséggel, hogy takarót még nem ölelgettem
jó csajokról ma is álmodok sokat, az utcán is annyian vannak, de megszólítani nem mertem még egyet sem sajnos
amúgy cuki vagy nagyon, épp ilyen lányokra vágyom én is
21F
16 vagyok és lány :D és ugyanazt érzem xD
Legalábbis részben, és félelmetes, hogy kb minden 16 éves barátnőm is ezen megy keresztül, egyszerűen pasi hiányunk van... :S
Én is nagyon zárkózott vagyok, sose kezdeményeznék egy pasinál, de igazából a barátkozással még megvagyok. :D
Próbálj meg beszélni a sráccal, köszönni neki, mikor leül melléd, megkérdezni, hova megy, vagy milyen órái voltak, mit ebédelt, mit csinál majd ha hazaér, vagy nem tudom... találj egy témát, a többit meg bízd rá. Ha nyeregben érzi magát talán kezdeményez. :)
Nekem tetszenek az ilyen lányok. Imádom a félénkeket.
Odamennék hozzád és addig ontanálak a hülye dumámmal míg a röhögéstől felbátorodnál.
kezdd el tisztelni magad és a fiúkat annyira, hogy mondjuk nem "pasinak" hívod azt akit tisztelsz.
ez fontos.. amúgy meg önbizalom, és eltelik még némi idő, találkozol egy leendő férfivel, és ő majd átsegít ezen az időszakon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!