Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ami most velem történik?
Tizenéves lány vagyok minden rendben történik velem semmi extra de, nagyon furcsa amit mostanság csinálok... stírölöm a nőket o.O nem tudom miért de ha pl egy szőke nő elmegy előttem vagy a fenekét bámulom meg vagy a melleit.:S
Ez ad okot arra hogy aggódjak ? :S
Ez teljesen normális, velem is ez van mindig:D
20f :D
hát én már jóval idősebb vagyok...de szerintem ez egyfajta "irigykedés"
nincs vmi tökéletes testem,és irigylem az olyan lányokat akik nem túl soványak,de nagyon formásak mindenhol (:
(mondjunk én se panaszkodhatok,na...)
nincs semmi para,szerintem norm (:
Ne aggódj,minden rendben.
Szeretnénk már tetszeni a fiúknak,valljuk be.De ehhez fel kell venni a versenyt a nálunk szebb,csinosabb lányokkal.Az pedig csak úgy megy ha megnézzük őket,hogy mennek,miket hordanak stb.
egy szintén tizenéves lány.
Szia!
Én 16 vagyok és lány... és elég biztos vagyok a heteroságomban, viszont gyakran előfordul, hogy 1-1 lányt hoszabban nézegetek, és igen mert jól néz ki, mert érdekes. Gyakran érzem azt, hogy sokkal több jó csaj van, mint pasi és ezért több lányt érdekes megnézni. Szerintem ez még önmagában nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!