Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szokotatok monokini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szokotatok monokinizni?

Figyelt kérdés
Most hogy lassan itt a nyár érdekelne, hogy ki szokott felső nélkül napozni. Én szoktam. Itthon is. Nekem nem kell elmennem 1000-2000kmet, hogy levegyen a felsőm. Sokan ugyanis azt mondják, hogy ők csak Horvátországban, Olaszországban, stb veszik le. Nem értem miért. Szerintem itthon se gond, ha pl Balatonon, vagy a Tisza-tónál monokinizik egy lány.

2013. ápr. 26. 14:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én a kertben szoktam mikor nincs kint a szomszéd

Balcsin úgy, hogy hason fekszek, hogy a hátamon ne legyen csík, de ha előre fordulok, felveszem a napozásra kitalált bikinifelsőm, ami lényegében egy vékony csík és a mellbimbóimat takarja

ugyanis nem nagyon van mellem :D

2013. ápr. 28. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nagy tömeget vonzò strandra megyünk akkor mini bikinit veszek fel ami takarja éppen amit kell. Egyébként shol csak tehetem meztelenül napozom. Nem szeretem ha tirke tarka vagyok.
2014. márc. 7. 14:03
 13/16 DanteSoS ***** válasza:
bár támogatom a monokinit mivel nem szép ha a mell fehéren világitm ég a töbi bőr barna viszont őszinténszóval nekem nem jönnek be azoka csajok akik napoznak nekem a hófehércsajok tetszenek
2014. jún. 17. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Én szerintem elég otthon meztelenkedni, vagy külföldön, de télleg szegény kisgyerekek! És ha otthon lebarnulsz az pont elég.
2014. szept. 12. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Elég gáz, ha valakinek a gyereke csak a strandon lát mellet. Anyukájáét talán nem látja? Nincs tévéje, és úgy nevelik, hogy a mell valami szörny, takargatnivaló izé, amit mindenki rejtsen el?
2015. júl. 7. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Sztem a gyerekeknek egyáltalán nem ciki/káros meztelen nő látványa. A fatert meg legfeljebb felizgatja - és úgyis az nején élvezi ki magát...(ffi 60+)(vagyis mindenki csak profitál)
2020. márc. 18. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!