Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ki szokott monokinizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ki szokott monokinizni? Kit nem zavar ha mások látják a melleit?

Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
en nem szoktam. es megvan a velemenyem azokrol a lanyokrol akik ezt teszik. ha mutogatni akarjak magukat menjenek a nudista standra. szerintem qrvas. es izlestelen. nem arrol van szo h irigykedem mert nekem halistennek tenyleg lenne amit mutogassak. de attol meg elsullyednek ha igy kene strandoljak.
2009. márc. 11. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Egyetértek az első hozzászólóval. Ha valaki csupaszkodni akar, akkor menjen nudi strandra, ott megteheti anélkül, hogy másokat zavarjon. Engem speckó nem zavar, az se zavarna, ha idegenek meglátnák bármimet, nem vagyok szégyellős, de van, akiket zavar.
2009. márc. 11. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

én nem szoktam, sőt standra járni se nagyon, csak külföldi nyaralásnál és annyira nem tetszik, amikor az 40-60 éves lógó mellű nők egy tangában sétálgatnak a strandon... legyen már ennyi önkritikája valakinek...

legalább a szálloda medencénél nem szoktak, mert ott nem szabad, ezért én inkább ott szoktam napozni (fürdőruhában) :D

2009. márc. 12. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem egy pár szép női mell mutogatásáért mi, férfiak nagyon hálásak tudunk lenni. Szóval csak bátran elő a farbával, akarom mondani, a cicikkel!
2009. márc. 15. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
szerintem egyáltalán nem gáz, inkább az aki így vélekedik róla. én szoktam nudista strandra is menni, de itthon nincsen mindenhol... mellesleg én csak napozok így pl balatonba már nem úgy megyek be h nincsen rajtam felső, persze külföldön más...
2011. júl. 26. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

A '80-as évekhez képest orjási a visszafejlődés, mára már az Angolokon is túlteszünk prűdségben!

A Balatonon régen sokan monokiniztek, most már szinte senki.Mégis külföldön sok Magyar nő ledobja a melltartót, mert ott más a megítélés,nincsenek barmok, akik azt mondják: "monokinizel,meg van a véleményem rólad" !

Egyre sötétebb a Magyar nép - irány a középkor, Tolerancia nulla!

Ma már tanga fürdőbugyit sem vehetnek fel a nők, mert a sok prűd fújjog, ahelyett, hogy magával foglalkozna!

2011. szept. 3. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
1. választ támogatom! Engem nagyon zavarna ha le kéne vennem a felsőmet! És gondoljatok szegény kisgyerekekre!
2014. szept. 12. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

7.!

Ha téged zavar, hát zavar, de ez is csak azért van, mert te sem és akik megnéznének azok sincsenek hozzászokva. Az meg óriási butaság, hogy ettől a kisgyerekeknek valami bajuk lesz, Európa nyugatabbik felén rengeteg gyerek nő fel naturista közösségben, vagy ahol a szaunát ruha nélkül használják és semmi bajuk nem lesz ettől !

2014. szept. 17. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!