Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szokotatok monokinizni?
Szia!
Szerintem viszont gond!
A Balatonnál, Tisza-tónál rengeteg a kisgyerekes család és nem feltétlenül kellene elrontani a családi üdülésüket azzal, hogy a gyerekek kikerekedett szemmel bámulnak, az apuka meg nyál csorgatva. Anyuka meg dühöng és máris oda van a nyaralás! :D Jobb esetben. Rosszabb esetben oda megy hozzád és jól leoszt! (Tanúja voltam már ilyennek)
"Én ezt rettentően támogatom!!!"
Én is rettentően támogattam, amíg meg nem láttam a cég nyaralójában a főnököm feleségét monokiniben.
Azóta rosszul alszom, többször felriadok, és karikásak a szemeim.
Csak csukott szemmel merek a vízpart közelébe menni, és kerülöm a főnököt, mert ha rá nézek, rögtön az a borzasztó élmény jut eszembe...
Hát ilyen sorsot akarsz te is?
Ott ahol ki van írva, hogy nem szabad, ott nem szoktam. Valamint nem szoktam monokiniben le föl mászkálni a strandon, csak napozni szoktam.
Az ha valaki monokinizik az gáz, de az a sok gusztustalan kövér, gombás lábú, ápolatlan, ember aki ott van az nem gáz mi?!
4#
Nem, nem kívánom látni a főnököd feleségét... :D
---------------------------------------------------
Flórafló!
Nehogy már valaki azért ne monokinizzen, mert anyucit zavarja!
Anyuci törődjön magával, ha féltékeny, a gyerekeket meg szerintem nem zavarja, lassan minden filmben van cicis néni, ráadásul ez még nem rontja el a lelki világukat, ilyen az emberi test.
Apucinak legalább lesz egy kis öröme, tehát mindenki happy. Talán Olaszországban nincsenek családok, hogy ott lehet, itthon meg ne csinálja senki?
én csak a kertben szoktam, mert van egy kis rész, ahova sehonnan nem lehet belátni :D
de külföldön/balatonon soha, ennél jobban nem kell, hogy megnézzenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!