Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány "falat" épít maga köré, hogyan lehet ezen átjutni?
Eléggé félénk, zárkózott lány, de jól kijönnénk abból ítélve, amiket eddig tudok róla. Igazából ez az egész helyzet egy chatoldalon folyik. Én szeretnék vele beszélni, megismerkedni, valahogy átjutni azon a falon, de nem tudom mi lehet a jó módja ennek... Akit nem ismer, azzal eléggé ellenszenvesen viselkedik.
18/L
Dehát írtuk, hogy csak úgy tudsz Hozzá "közelebb" kerülni, ha sokat dumálgatsz vele... :) És nem erőlteted a segítség nyújtást, ha nem akarja.
/Bocsi, a dumcsiért/ :((
Én is voltam már hasonló helyzetben, mint most Te!
Nekem egy segített...én voltam a kezdeményező, s megnyíltam előtte, elmondtam neki olyan dolgokat amit nem szívesen osztok meg sok emberrel.
Mivel látta, hogy lehet velem komolyabb témákról is beszélni, Ő is megnyílt előttem.
24/L
Régebben én is ilyen visszahúzódóbb leányzó voltam, akkor pont olyan emberek előtt tudtam könnyebben megnyílni, akik az ellentéteim voltak (nyitott, kezdeményező, beszédes egyének).
Próbálj vele minél többet, és minél gyakrabban beszélni. Kérdezgesd mindenféléről, látszódjon, hogy érdekel mi van vele, de azért ne túl agresszívan. Idővel meg fog nyílni, csak türelem kell hozzá :)
Köszönöm utolsó kettő.
Az a baj, hogy én is hasonló vagyok hozzá... mármint nem vagyok annyira zárkózott, de azért én se nyílok meg igazán bárkinek. Persze neki szívesen elmondanék dolgokat.
Azt szerintem tudja már, hogy tudok komoly dolgokról is beszélni, legalábbis sejheti, mert közös chaten szoktam becsatlakozni értelmesebb társalgásokba...
Igazából eddig azon voltam, hogy úgyis olvassa a közös chatet és látja miket írok, talán felbátorodik és majd ír ő nekem, de lehet ő sose fog írni... úgyhogy lehet nekem kell mindenképp :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!