Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány "falat" épít maga köré, hogyan lehet ezen átjutni?
Eléggé félénk, zárkózott lány, de jól kijönnénk abból ítélve, amiket eddig tudok róla. Igazából ez az egész helyzet egy chatoldalon folyik. Én szeretnék vele beszélni, megismerkedni, valahogy átjutni azon a falon, de nem tudom mi lehet a jó módja ennek... Akit nem ismer, azzal eléggé ellenszenvesen viselkedik.
18/L
Nice xD
Ha nem akarja, hogy beleavatkozz a dolgába, akkor keress más témát, amiről tudtok beszélgetni...Ha erőlteted, akkor csak még jobban bezárkózik... :(
Kérdeztem a témákat, de nem mondta el konkrétan...
Meg én eleve nem szoktam senkinek írni, mindig nekem írnak és nem is tudom hogyan kéne kezdeményezni... Élőben se vagyok túl kezdeményező típus.
13/13 ,miért vagyol paraszt Vele? xD
Attól még, hogy lányokhoz vonzódik, lehet visszahúzódó típus, Tee...NagyLángÉszMitneMondjak xD
Mármint te?Vagy más?
Igazából lényegtelen,de azért ...Na mindegy,van egy elég ütős 10 kilós kalapácsom,azzal töröm egy jó ideje a betont egy építkezésen.Ha gondolod...
De amúgy nem...nem kell más,csak egy olyan pasi,aki türelmes,kedves,jó szándékú,és bizalmat kelt az illetőben.
Én már megcsináltam ezt valakivel.Ma már egy normális nő.
De fontos,hogy legyen személyes találkozás,minél több.
Pesten kinai piacon egesz jo valrol indithato raketakat lehet kapni olcson.
Amugy legy vele minel tobbet beszelgess vele aztan csak megtorik a jeg egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!