A lány cicám miért pisili le a falat?
Figyelt kérdés
Nem állandóan, eddig csak 2szer fordult elő.kikaparja az almot és oda készül de még is falon landol a pisije.2010. nov. 23. 14:34
1/5 anonim válasza:
Milyen idős? nem lehet, hogy csak jelöl a kandúroknak? (a lánycicák is szoktak jelölni, hogy megtalálja őket a kandúr)
2/5 anonim válasza:
Ajjaj, ez nálunk is előfordul, de én már láttam, hogy csinálja: állva, farkafelvágva pisil vízszintesen hátrafelé! Hónapokig nem jöttünk rá, hogy kerül az alomtálca alá a vizelet. De kitoltunk vele:)) Egy olyan széles műanyagtálcát, mint a doboz, szépen beleillesztettünk az almosdoboz végébe. Jó magas, arra pisilhet kedvére.
3/5 anonim válasza:
Elsőnek: jelölni spriccelve szoktak, azt látni, hogy pisilt, hiszen mennyiségre sokkal több.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is tegyél magasabb falú alomedényt neki és akkor kedvére pisilhet :)
Éljenek a cicák!
5/5 anonim válasza:
14:39-es.
Végre leesett. :) Én is hónapok óta ezen töröm a fejem.
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!