Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért nem értitek meg végre, h nem minden csaj
ugyanolyan?
Figyelt kérdés
Hogy igenis vannak még normális csajok akiknek marhára nem az számít hogy 500kiló izom van e rajtatok, vagy h hasonlítotok e sármosságban egy Calvin Klein modellhez??
Hogyha képesek lennétek túllépni a kisebbségi komplexusotokon és inkább a pozitív oldalatokat mutatnátok: hogy van humorotok, kedvesek, udvariasak és törődőek vagytok; nem kéne folyamatosan azon nyafogni mint egy lány, h nincs barátnőtök, nem vesz komolyan egy lány sem, nincs önbizalmam stb...nem a lányokat kéne általánosítani, hanem inkább elgondolkozni!!Ez az ami szánalmassá és taszítóvá tesz egy fiút, h nem tud férfi lenni, és nem az, h vékonyabb testalkatú mint Vin Diesel!
Úgy, hogy mi férfiak is így vagyunk mi ti nők, de mi talán más szemmel nézve. Engem például taszít, ha egy nő agyatlan. Téged az taszít, ha egy férfi önbizalomhiányos és azt hiszi, hogy az izmosok vannak előnyben. Én ezeket értem és nincsen gondom ezzel. Azért ha megnézzük a másik oldalt akkor rájövünk, hogy ott se különb. Ám bár tapasztalataim szerint az önbizalom nem vezet semmire se hanem a humor, kedvesség, megértés és a személyes kontaktus. Ugye interneten keresztül teljesen hiábavaló az önbizalom és a humor is. Inkább a neten a szenvedélyesség, intimitás a nyerő. Ahogy tapasztalom ezeket.
2013. ápr. 22. 20:58
42/58 anonim válasza:
Szerinte te kérdező egy nagyon okos lány vagy akinek nem itt van a helye. :)
2013. ápr. 22. 20:59
43/58 A kérdező kommentje:
#42 Ha a normális az okosat jelenti akkor köszi:)
2013. ápr. 22. 21:03
44/58 anonim válasza:
Hát ezen még filóznom kell hogy mit is jelentsen :)
2013. ápr. 22. 21:04
45/58 A kérdező kommentje:
#41 totálisan megértem ha ez taszít téged! Engem is idegesítenek az agyatlan lányok, nemtudok velük mit kezdeni:)Egyetértek az önbizalom dologban, de sztem a humor azért átjöhet neten keresztül is:)
2013. ápr. 22. 21:08
46/58 anonim válasza:
Az nemhogy átmehet hanem át is megy, de nincs értéke. Mármint olyan értéke, hogy hatásos. Jó a humor, de nem az fog meg téged neten keresztül vagy igen? Mondd el saját véleményed alapján, hogy téged mi fog meg neten keresztül. Mikor mondod, hogy oké randiznál vele? Mi a döntő forrás? Kíváncsi vagyok rá.
2013. ápr. 22. 21:13
47/58 anonim válasza:
Én tökéletesen értem, hogy nem minden nő egyforma. Valakinek túl dagadt vagyok, valakinek túl alacsony, valakinek meg szimplán ronda, illetve ezen tulajdonságok kombinációja. Esélyt sem szoktam kapni, hogy esetleg megmutathassam a belső értékeim. Szóval nem minden nő egyforma, csak a végeredmény: egyiknek sem kellek.
2013. ápr. 22. 21:29
48/58 A kérdező kommentje:
Igazából ha a beszélgetések során elkezd érdekelni maga az ember, akkor onnantól kezdve szivesen találkozom vele. Jó ha vannak közös témák stb a lényeg h ne vontatott legyen és jólérezzem magam miközben vele beszélek:) kb ennyi. Az h ezt a srác h éri el az nagyon változó, de kb 2 éve volt egy srác akit a neten ismertem meg és 3 hét alatt fülig beleszerettem, pedig nem is találkoztunk...szóval a személyiség átjöhet neten keresztül is.
2013. ápr. 22. 21:38
49/58 anonim válasza:
tehát, mit szeretnél?
2013. ápr. 22. 21:58
50/58 anonim válasza:
És mégis mennyi? 1000 ből 1?
Sosem nyafogok senkinek, nem mondom el a panaszaimat problémáimat mgé családon belül sem. Havi 30-40 új embert ismerek meg munkámból kifolyólag, aminek a 70%a korombeli nő, mégse néz rám egyik sem úgy mint pasira. Pedig elbeszélgetek velük. sok mindent elmondanak, de kb ennyi. Magasról lesz@rják hogy kedves vagyok e vagy sem, vagy hogy ha panaszuk van kereshetnek akár hétvégén is.
Szóval a szánalmas nem ez, hanem az álszentség hogy magyarázzátok hogy nem a külsőségek számítanak. Amikor nagyon is azok. Egy központi figura előbb fog barátnőt találni mint egy kedves, pontos, megértő megbízható srác a hátsó sorban. Szóval ezzel máris ellentmondtál magadnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!