Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért nem értitek meg végre, h nem minden csaj ugyanolyan?
Hogy igenis vannak még normális csajok akiknek marhára nem az számít hogy 500kiló izom van e rajtatok, vagy h hasonlítotok e sármosságban egy Calvin Klein modellhez??
Hogyha képesek lennétek túllépni a kisebbségi komplexusotokon és inkább a pozitív oldalatokat mutatnátok: hogy van humorotok, kedvesek, udvariasak és törődőek vagytok; nem kéne folyamatosan azon nyafogni mint egy lány, h nincs barátnőtök, nem vesz komolyan egy lány sem, nincs önbizalmam stb...nem a lányokat kéne általánosítani, hanem inkább elgondolkozni!!Ez az ami szánalmassá és taszítóvá tesz egy fiút, h nem tud férfi lenni, és nem az, h vékonyabb testalkatú mint Vin Diesel!
21/L
Nem nem értem meg h nem minden férfi uolyan, csaképp sok van az általam leírtakból és perpill az élet egy hasonló sráccal "hozott össze..." ezért született a kérdés.
Természetesen nem állítanék soha olyat, h csak ilyen srácok léteznek, ez elég kiábrándító lenne...
#15 azért lenne vki önbizalomhiányos mert talált egy lányt aki taszító? nemhiszem...
Én már rég nem az ideált keresem, csak egy normális, ép eszű srácot!!
csak humornak szántam..:)
De amúgy ha nem számít a külső akkor ez is bejöhet, mert humoros vicces :)
Épp ez a baj kedves kérdező lány, hogy te is egy ilyen személyiségtesztelős boszorka vagy. Ezt nem szeretem!
Ezt a vicces, kedves, humoros, magabiztos jelzőket úgy dobáljátok, mintha valami alapvető dolgok lennének ,és mindenkinek mennének. Nekem van izom, van magasság megfelelő, van pénz, de szar viszont a jellemem.
Hidd el, már amiket te felsorolsz személyiségjegyeket, azok alapján a fél ország palijai akár ha jól is néznek ki, akkor is elbuknának.
Szar világot élünk. Nincs jövője sokunknak, még egyetemi diplomával sem. Minden olyan rideg szar emberiségellenes. Ehhez a világhoz nem lehet jópofát, mosolyt vágni. A fél ország depressziós, az aljadék nők meg elvárják, hogy a férfiak legyenek humorosak meg magabiztosak, és legyenek céljaik az életben, illetve legyenek kedvesek.
Na ez az amivel már alapból állatira el vagytok szállva.
A nők könnyen vigyorognak, mikor a jófélék a testükből megélnek, férfiakra nincs nőrészről akkora kereslet, mint pl a női prostitucióra, illetve a nőket a sok csicskás nagy előszeretettel tartja el. De fordítva nem nagyon működik. A nők könnyen tudnak életvidám pofát vágni a világ felé.
A nők két táborra oszlanak:
Egyiknek a tökéetes külső + pénz kell
Másiknak a tökéletes jellem, humor, magabiztosság kell.
A férfi lakosság egyik fele csak az egyiknek a másik fele meg csak a másiknak tud megfelelni.
A kívül+ belül tökéltes emberek ritkák mint a fehér holló.
Ott a gond, hogy a jó belső tulajdonságokkal rendelkező faszok a külsőségek nőjei után kajtatnának, a pénzesek, meg jó külső tulajdonságuak meg fordítva, az ilyen családcentrikus belső értékeke t hírdető majmokat akarnák éppen ,aztán mindenki csudákozik,hogy mér nem felelt meg a randimércén.
Nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy te rátalálj a hozzád való nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!