Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért nem értitek meg végre, h nem minden csaj ugyanolyan?
Hogy igenis vannak még normális csajok akiknek marhára nem az számít hogy 500kiló izom van e rajtatok, vagy h hasonlítotok e sármosságban egy Calvin Klein modellhez??
Hogyha képesek lennétek túllépni a kisebbségi komplexusotokon és inkább a pozitív oldalatokat mutatnátok: hogy van humorotok, kedvesek, udvariasak és törődőek vagytok; nem kéne folyamatosan azon nyafogni mint egy lány, h nincs barátnőtök, nem vesz komolyan egy lány sem, nincs önbizalmam stb...nem a lányokat kéne általánosítani, hanem inkább elgondolkozni!!Ez az ami szánalmassá és taszítóvá tesz egy fiút, h nem tud férfi lenni, és nem az, h vékonyabb testalkatú mint Vin Diesel!
21/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kérdező, mit szólsz a belinkelt kérdéshez?!
"#15 azért lenne vki önbizalomhiányos mert talált egy lányt aki taszító? nemhiszem...
Én már rég nem az ideált keresem, csak egy normális, ép eszű srácot!!"
Nem!:) Ezt félreértetted. Teljesen rosszul értelmeztél, de nem gond. Ja és ne bánts, mert elhagyott életem szerelme és nincs kedvem ilyen kis apróságon vitatkozni. Hogy ki miért önbizalomhiányos azt mindenki maga tudja.
#31-es
én pont nem arról beszélek, h ez azért van mert a pasi nem helyes, hanem arról, h helyes ő csak nem látja!! Konkrétan tudja h tetszik nekem, én is neki és még mindig szerencsétlenkedik önbizalomhiányra hivatkozva, meg félénkségre!
#15 ne haragudj, egyáltalán nem bántásnak szántam!:)
de akkor hogy értetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!