Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Miért nem értitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért nem értitek meg végre, h nem minden csaj ugyanolyan?

Figyelt kérdés

Hogy igenis vannak még normális csajok akiknek marhára nem az számít hogy 500kiló izom van e rajtatok, vagy h hasonlítotok e sármosságban egy Calvin Klein modellhez??

Hogyha képesek lennétek túllépni a kisebbségi komplexusotokon és inkább a pozitív oldalatokat mutatnátok: hogy van humorotok, kedvesek, udvariasak és törődőek vagytok; nem kéne folyamatosan azon nyafogni mint egy lány, h nincs barátnőtök, nem vesz komolyan egy lány sem, nincs önbizalmam stb...nem a lányokat kéne általánosítani, hanem inkább elgondolkozni!!Ez az ami szánalmassá és taszítóvá tesz egy fiút, h nem tud férfi lenni, és nem az, h vékonyabb testalkatú mint Vin Diesel!

21/L

2013. ápr. 22. 20:01
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Kérdező, mit szólsz a belinkelt kérdéshez?!

2013. ápr. 22. 20:34
 32/58 anonim ***** válasza:
Igazad van, de velem mind ugyanolyan arrogáns beképzelt
2013. ápr. 22. 20:39
 33/58 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdésektől miért érzem mindig úgy,hogy az adott kérdezőt lepattintották a közel múltban,vagy szarnak rá a férfiak és ezekkel a gyökér általánosításokkal akarja felkelteni a figyelmet?
2013. ápr. 22. 20:40
 34/58 anonim ***** válasza:
Kérdező, mit csináljak akkor, ha megnéznek és lekoptatnak a csajok azonnal a külsőm miatt, és meg se várják, milyenek a belső tulajdonságaim?!
2013. ápr. 22. 20:40
 35/58 anonim ***** válasza:

"#15 azért lenne vki önbizalomhiányos mert talált egy lányt aki taszító? nemhiszem...

Én már rég nem az ideált keresem, csak egy normális, ép eszű srácot!!"

Nem!:) Ezt félreértetted. Teljesen rosszul értelmeztél, de nem gond. Ja és ne bánts, mert elhagyott életem szerelme és nincs kedvem ilyen kis apróságon vitatkozni. Hogy ki miért önbizalomhiányos azt mindenki maga tudja.

2013. ápr. 22. 20:43
 36/58 Noydra ***** válasza:
56%os, amit linkeltél kérdést, az szànalmas... Ilyenekkel foglalkozni sem érdemes nagyon...
2013. ápr. 22. 20:45
 37/58 A kérdező kommentje:

#31-es

én pont nem arról beszélek, h ez azért van mert a pasi nem helyes, hanem arról, h helyes ő csak nem látja!! Konkrétan tudja h tetszik nekem, én is neki és még mindig szerencsétlenkedik önbizalomhiányra hivatkozva, meg félénkségre!

2013. ápr. 22. 20:46
 38/58 A kérdező kommentje:

#15 ne haragudj, egyáltalán nem bántásnak szántam!:)

de akkor hogy értetted?

2013. ápr. 22. 20:47
 39/58 anonim ***** válasza:
De az a baj, hogy a legtöbb ilyen, rengeteg ilyen csökött agyú van, és nincs ráírva egyikre sem,hogy mekkora gyökér csíra jellem lakozik belül az elméjében! Ha sokkal összehoz az élet, a balszerencse valakit, akkor van alapja,hogy miért előítéletes.
2013. ápr. 22. 20:47
 40/58 A kérdező kommentje:
#33 "nem pattintottak le és nem szarnak le a férfiak" de elég közönségesen fogalmazol, hameg már az általánosításnál tartunk azt hiszem a kommented sokkal inkább volt általánosító rám nézve mint az én kérdésem...
2013. ápr. 22. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!