Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Miért nem értitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért nem értitek meg végre, h nem minden csaj ugyanolyan?

Figyelt kérdés

Hogy igenis vannak még normális csajok akiknek marhára nem az számít hogy 500kiló izom van e rajtatok, vagy h hasonlítotok e sármosságban egy Calvin Klein modellhez??

Hogyha képesek lennétek túllépni a kisebbségi komplexusotokon és inkább a pozitív oldalatokat mutatnátok: hogy van humorotok, kedvesek, udvariasak és törődőek vagytok; nem kéne folyamatosan azon nyafogni mint egy lány, h nincs barátnőtök, nem vesz komolyan egy lány sem, nincs önbizalmam stb...nem a lányokat kéne általánosítani, hanem inkább elgondolkozni!!Ez az ami szánalmassá és taszítóvá tesz egy fiút, h nem tud férfi lenni, és nem az, h vékonyabb testalkatú mint Vin Diesel!

21/L

2013. ápr. 22. 20:01
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Örülök ha te így látod !En másképp latom a dolgokat.
2013. ápr. 22. 20:06
 12/58 anonim válasza:
mert az összes csaj szexet akarja én viszont gyáva vagyok lépni:((((
2013. ápr. 22. 20:06
 13/58 ASOT ***** válasza:
Szóval ezek alapján neked ő is jó lenne? [link]
2013. ápr. 22. 20:08
 14/58 A kérdező kommentje:
#2-es, nehezen lesz addig barátnőd, míg nem gyűjtesz megadnak vmilyen "forrásból" önbizalmat...egyszerűen kell az önbizalom ahhoz h az ember közel engedjen vkit magához.
2013. ápr. 22. 20:09
 15/58 anonim ***** válasza:
Vagy azért, mert a nők is taszítóak tudnak lenni. Háháhá:D De most komolyan. Azért mindkét nemben megvan a hiba. A nők se tudnak sokszor ideál lenni aztán höbörög. A kérdésedre válaszolva meg tudom, hogy amit írsz az igaz:) Nem is álltam le a csajokról:D
2013. ápr. 22. 20:11
 16/58 A kérdező kommentje:
#3 valószínűleg te még nem találtad meg a számodra megfelelő lányt aki értékelni tudja a jó dolgokat benned...bocsi ha általánosítottam egy kicsit...:)
2013. ápr. 22. 20:11
 17/58 anonim ***** válasza:
Sajnos kevés az ilyen lány, mint a Kérdező..
2013. ápr. 22. 20:14
 18/58 anonim ***** válasza:
Szeretlek!
2013. ápr. 22. 20:16
 19/58 anonim ***** válasza:

óha belebotlottunk egy párkapcsolati szakértőbe :)

jajj istenem

2013. ápr. 22. 20:19
 20/58 A kérdező kommentje:
#6 olyan nincs h vkiben ne legyen semmi pozitív tulajdonság:)) max még nem jöttél rá h az az...:))
2013. ápr. 22. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!