Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több elhízott és igénytelen nő?
Ennyire príma külsejűnek képzelik magukat, hogy elhiszik, hogy ragyás arccal, összeállt hajjal és tetemes súlyfelesleggel is megpiszkálná őket valaki bot nélkül, mikor "annyi szép csaj van" még rajtuk kívül a világon?
(Revans!)
"A nők is szánalmasak, egytől egyig."
Anyukád is? ;)
Hány éves vagy amúgy? Mert ha 16...háááát akkor még azt mondom tökmag...madjcsak lesz belőled egyszer Férfi. Na de ha ettől több vagy...akkor jujj. Nem csodálom, ha egy nő sem figyel fel rád. És elárulom: ennek köze sincs a testalkatodhoz!!
"Mindig voltak, vannak és lesznek is ilyenek"
Bocsá, jelenlegi ismereteink szerint nem.
A 'civilizáció' megjelenése előtt konkrétan az elhízás mint kóros állapot megfelelő betegség kiváltó tényezők nélkül nem exisztált.
Mint ahogyan jó pár évtizede (!) a szívbetegség is ritka volt, változnak a dolog.
Ja és akkora egójuk van az ilyen dagadt csajoknak, hogy csak nézek és még szépnek is hiszik magukat.
Engem meg kigúnyolnak meg lenéznek, mert sovány srác vagyok.
A nők is szánalmasak, egytől egyig.
Akkor pártolj át a férfiak oldalára. Ki mondta, hogy muszáj nőt felszedni? Látszik hogy utálod az összeset, lenézed őket, akkor mit vársz tőlük? Ha ilyen gyenge jelemmel lenne megáldva a párom, nemhogy 5 évig, de egy napig se lennék a barátnője.
8-as válaszolónak. Jó anyák?! Tudok ellenpéldát. A munkahelyemen egy kislánynak (óvodás) szimpatikus lettem. Azt mondta az anyukájának: Anyu ez a néni olyan mint egy baba! Mire az anyja (aki amúgy csak jó anya lehet, mert erősen túlsúlyos): Persze! Lehet is, biztosan nem szült, nem szenvedett úgy mint én te veled! Bravó. Rövid megszólalásával egyszerre kétfelé szúrt a parasztja.
Amúgy kövérek között is vannak igényes, jó ízlésű nők, és a másik táborban is igénytelenek. Csak a kisebbrendűségét ne piszkálódással kompenzálja. Nekem nem fáj ha valaki kövér, hát akkor neki se, hogy én nem. Utálom amikor jönnek a sellő vagy bálna szeretnél lenni hülye mesével, vagy a csontokkal csak a kutyák játszanak ... kezdetűvel. Vannak akik betegség miatt kövérek, mások tényleg így érzik jól magukat, de a legtöbbjük inkább lelkileg is tespedt. Nincs reális testképük, azt hiszik ha 2 számmal kisebb méretű ruhát vesznek fel az jól áll. Hát nagyon nem. Az is igaz, hogy erős akaratra van szükség, hogy valaki a tespedtséget félretéve változtasson. Nem árt ha a családban, vagy a baráti körben van támogatója, és nem hurrogják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!