Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több elhízott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több elhízott és igénytelen nő?

Figyelt kérdés

Ennyire príma külsejűnek képzelik magukat, hogy elhiszik, hogy ragyás arccal, összeállt hajjal és tetemes súlyfelesleggel is megpiszkálná őket valaki bot nélkül, mikor "annyi szép csaj van" még rajtuk kívül a világon?

(Revans!)

2013. ápr. 22. 12:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
nem tudom. igazából én is ilyen vagyok.... Bár nem abból az okból hogy zabálok vagy nem mozgok. próbálok tenni ellene, de attól a pasik szemébe még igénytelennek tünök. szóval egy vissza kérdés: miért ítéled el?
2013. ápr. 22. 12:56
 12/37 A kérdező kommentje:
Hazudtak. A hegyoldalban növő fák sokkal kisebbnek tűnnek.
2013. ápr. 22. 12:56
 13/37 A kérdező kommentje:

12

Ha engem is elítélnek (holott igényes vagyok magamra), akkor szerintem nekem is van jogom elítélni másokat. És igazából telibe leszarom, ha emiatt sekélyes embernek néznek, ennyi már nekem is kijár ennyi szívás után.

2013. ápr. 22. 12:58
 14/37 A kérdező kommentje:

Mellesleg akinek nem esett még le, ez ihlette a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. ápr. 22. 12:59
 15/37 anonim ***** válasza:
59%
Én is ezt látom amúgy. Kb a 17-20évesek között tényleg sok a dundi csaj. Nem értem én sem, hogy miért. Én világéletemben mindig sportoltam és most anyukaként is. Nem indok az, hogy családanya valaki, attól még nem kell kövérnek lenni. Néha én is azt gondolom, hogy 30évesen jobban nézek ki, mint a 20évesek. DE ez a férfiakra is igaz. A legtöbb fiatal srác valahogy meg van zavarodva. Vagy sportolnak, vagy egyáltalán nem és akkor kövérek...nincs középút.
2013. ápr. 22. 13:00
 16/37 A kérdező kommentje:

16

Én meg nem sportolok és sovány vagyok. Már a példákban sem szerepelek, mint a mellékelt ábra mutatja.

2013. ápr. 22. 13:02
 17/37 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező! Nem lehet mindenki vékony. Unalmas lenne a világ. Az meg, hogy szerinted rossz rájuk nézni....háááát kedvesem, egyéni szocproblem. :D Ha érdekel, én a vékony pasikra nem bírok ránézni...ennyi. Ízlések és pofonok. Amúgy meg kívánom, hogy ez legyen mindössze a legnagyobb problémád egész életedben, hogy mások hogy néznek ki....... (zárójelben megjegyzem: taj nyomi lehetsz. )
2013. ápr. 22. 13:07
 18/37 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, a vékony férfiakra senki sem néz jó szemmel. Ennyire felszínesek a nők. Akkor már én is hadd legyek az. És nem érdekel, hogy taj nyominak tartasz, biztos vannak olyan dolgaid, ami alapján én is annak tartanálak.
2013. ápr. 22. 13:11
 19/37 anonim ***** válasza:

oké volt a másik kérdés, de miért is jó egymást piszkálni, mint a gyerekek, ezt nem értem

nekem nem az a fontos a külső, a belső többet számít

tény nem vagyok nádszál, soha nem voltam, ettől még nem hiszem, hogy ennyire le kellene nézni, de kösz N

2013. ápr. 22. 13:20
 20/37 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem felszínesség. Mert csak a külső alapján ítélsz meg valakit, aki még nem ismersz és utána ha váltassz vele két mondatot, akkor tudod hova tenni. DE ha külsőre nem tetszik, akkor nem mész el vele randizni, csak ha már ismered és tudod, hogy:kedves,őszínte...stb.

Nem kell senkinek magára venni ezeket a dolgokat. Nekem volt duci pasim is, vékony-alacsony is, kisportolt is, a férjem meg szintén vékony testalkatú. Az ember változik, és az ízlése is. Na meg ha kapcsolatban vagy valakivel, akkor nem fogsz azért szakítani, mert meghízott egy picit, vagy fogyott. Szerintem jogos a kérdés. És azért van ennyi elhízott ember, mert nem tudnak magukkal foglalkozni. Van akinek ideje nincs rá, van aki lusta, és van aki fáradt. Viszont nem hiszem, hogy a kövér emberek jól érzik magukat a bőrükben, azt meg hogy kitalálod mit hisznek, marha nagy butaság. Nem ismered őket, nem tudhatod, hogy mit hiszenk. Lehet fogyóznak, lehet a pasijuknak ez tetszik. Ismerek ilyen férfit, akiknek a husi csajok tetszenek. Hál Isten nem vagyunk egyformák, mert akkor én sem találtam volna magamnak párt.

2013. ápr. 22. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!