Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több elhízott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több elhízott és igénytelen nő?

Figyelt kérdés

Ennyire príma külsejűnek képzelik magukat, hogy elhiszik, hogy ragyás arccal, összeállt hajjal és tetemes súlyfelesleggel is megpiszkálná őket valaki bot nélkül, mikor "annyi szép csaj van" még rajtuk kívül a világon?

(Revans!)

2013. ápr. 22. 12:38
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
41%

Szia ez empátiáról szól.. ismerek kövér nőket akiknek van barátjuk!

Ha te is nő vagy akkor tudnod kell hogy nem csak a külső számít..

A mai nők sok helyen elvannak kényesztetve

RÁADÁSUL A MENŐ DOLGOKAT TÚL ÉRTÉKELIK!

Egy menő cipő nem fogja etetni a gyermekeidet, egy 20-ezer forintos póló nem fogja megakadájozni hogy ne faggyál ...

A kövér nő is ember! Mi mind emberek vagyunk vigyáznunk kell egymásra és nem a külső alapján itélkezni...

Nekem is van barátnőm, ő nagyon csinos és aranyos és szép!

Nem sminkeli magát, nem vasalja a haját, nincsenek műkörmei és még is szép, de nála sem ez a lényeg hanem az hogy milyen belülről milyen eszmékkel bír!

-én pedig egy csúnya cigánygyerek vagyok, a barátnőm még is szeret,nem csak azért mert tetszek neki,hanem azért is mert a belő is számít!

mindig megnevetettem és mindig kedvére teszek..

Szóval ne hidd azt hogy a kövérek mások lennének!

2013. ápr. 22. 13:29
 22/37 anonim ***** válasza:
74%
Egészséges lelkületű ember nem foglalkozik mások külsejével. Viszont párválasztásnál mindenkinek megvan a joga hogy hozzá hasonló mentalitású és igényszintű embert keressen. Ez ott kapcsolódik a külsőhöz hogy a nagyon csont sovány vagy a nagyon elhízott test bizony egészségtelen és igénytelen életmódról árulkodik.
2013. ápr. 22. 13:30
 23/37 A kérdező kommentje:

"tény nem vagyok nádszál, soha nem voltam, ettől még nem hiszem, hogy ennyire le kellene nézni, de kösz"

És engem lenézhet minden nő azért, mert vékony vagyok? Hát kösz!

2013. ápr. 22. 13:38
 24/37 anonim ***** válasza:
80%

húha kérdezo téged rendesen telibe talált az a linkelt kerdes.

attol hogy itt puffogsz hogy jajajajaj engem lenéznek hát akkor én is lenézek másokat semmi se fog változni, sot talan még meg is utalnak az emberek, aztan tényleg johetsz ide sirni.

nekem sincs senkim, piszkálni engem is lehetne a kulsom miatt mégse puffogok jobbra balra.békulj meg magaddal :)

2013. ápr. 22. 13:39
 25/37 anonim ***** válasza:
Amíg ez őket, vagy a párjukat nem zavarja, addig senkinek semmi köze hozzá. Ha meg valakit zavar a súlyfeleslege és egészséges, akkor lehet tenni érte.
2013. ápr. 22. 13:39
 26/37 anonim ***** válasza:
Azért mert pár csaj lenézi a vékony hapsikat, még nem jelenti azt, hogy mindenki lenézne. Jesszusom, ennyire ne legyél nyafogós. Légy Férfi, állj a sarkadra. Ilyen vagy, ezt kell szeretni. Nekem is vékony a férjem, és akkor mi van? Nekem ez tetszik, nem szeretem a mackós hapsikat, van aki meg azt szereti. Nincs ebben semmi! Most én is panaszkodjak, hogy nekem meg kicsi a mellem? És képzeld...a férjemnek ez tetszik :D Majd találsz egy csajt, akinek így tetszel, vagy akiért majd elkezdsz sportolni és egy picit megizmosodsz.
2013. ápr. 22. 13:45
 27/37 anonim ***** válasza:
39%

Az egészséges önbizalommal rendelkező nők, külsőtől függetlenül, tojnak a provokációdra. Nem a te véleményed határozza meg az életüket!

Viszont ettől még te sem lettél se szebb, se kedvesebb. Csak azt bizonyítja, hogy egy szánalmas alak vagy.

2013. ápr. 22. 13:50
 28/37 A kérdező kommentje:
Oké, inkább nem magyarázom a bizonyítványom, látom, úgyis csak a falnak beszélnék...
 29/37 A kérdező kommentje:
A nők is szánalmasak, egytől egyig.
 30/37 anonim ***** válasza:
59%
28-asnak igaza van. Mármint abban, hogy az ilyen kirohanásokkal csak a hozzád hasonlóan alacsony önbizalommal rendelkező érzékeny embereket fogsz megbántani, akik talán soha nem is szólnak le másokat. Azokra akikben túlteng az önbizalom, vagy akik többet hisznek magukról, ez ugyan nem sok hatással lesz. Meg az egészséges önbizalommal rendelkező emberekre sem. Sőt, valószínűleg a te életed sem lesz boldogabb ettől.
2013. ápr. 22. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!