Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több elhízott és igénytelen nő?
Ennyire príma külsejűnek képzelik magukat, hogy elhiszik, hogy ragyás arccal, összeállt hajjal és tetemes súlyfelesleggel is megpiszkálná őket valaki bot nélkül, mikor "annyi szép csaj van" még rajtuk kívül a világon?
(Revans!)
Szia ez empátiáról szól.. ismerek kövér nőket akiknek van barátjuk!
Ha te is nő vagy akkor tudnod kell hogy nem csak a külső számít..
A mai nők sok helyen elvannak kényesztetve
RÁADÁSUL A MENŐ DOLGOKAT TÚL ÉRTÉKELIK!
Egy menő cipő nem fogja etetni a gyermekeidet, egy 20-ezer forintos póló nem fogja megakadájozni hogy ne faggyál ...
A kövér nő is ember! Mi mind emberek vagyunk vigyáznunk kell egymásra és nem a külső alapján itélkezni...
Nekem is van barátnőm, ő nagyon csinos és aranyos és szép!
Nem sminkeli magát, nem vasalja a haját, nincsenek műkörmei és még is szép, de nála sem ez a lényeg hanem az hogy milyen belülről milyen eszmékkel bír!
-én pedig egy csúnya cigánygyerek vagyok, a barátnőm még is szeret,nem csak azért mert tetszek neki,hanem azért is mert a belő is számít!
mindig megnevetettem és mindig kedvére teszek..
Szóval ne hidd azt hogy a kövérek mások lennének!
"tény nem vagyok nádszál, soha nem voltam, ettől még nem hiszem, hogy ennyire le kellene nézni, de kösz"
És engem lenézhet minden nő azért, mert vékony vagyok? Hát kösz!
húha kérdezo téged rendesen telibe talált az a linkelt kerdes.
attol hogy itt puffogsz hogy jajajajaj engem lenéznek hát akkor én is lenézek másokat semmi se fog változni, sot talan még meg is utalnak az emberek, aztan tényleg johetsz ide sirni.
nekem sincs senkim, piszkálni engem is lehetne a kulsom miatt mégse puffogok jobbra balra.békulj meg magaddal :)
Az egészséges önbizalommal rendelkező nők, külsőtől függetlenül, tojnak a provokációdra. Nem a te véleményed határozza meg az életüket!
Viszont ettől még te sem lettél se szebb, se kedvesebb. Csak azt bizonyítja, hogy egy szánalmas alak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!