Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni az alábbi problémámban? Felpontozlak Lássatok el jó tanácsokkal izgulok és aggódok kicsit!
Sziasztok!
20 éves srác vagyok, és még sohasem szexeltem, tudom ciki de na.
Szóval az van, hogy a csajozásban is béna vagyok, mindíg lefagyok :/ néha elmegy a szavam is, megsem tudok szólalni..
Tehát aztsem tudom, hogy mire számítsak az első együttlétkor, hamár a csajozás is szarul megy és még nemcsináltam... Szerintetek kiröhögne a csaj igaz??
És hát őő szőrös a nemiszervem is biztosan gáznak tartaná a csaj igaz? leszedjem a szőrt a nemiszervemről igaz vagy mit csináljak? Nemtudom hogy kicsinek találná-e a f*szomat..ettől is aggódok SEGÍTSETEK LÁSSATOK EL JÓ TANÁCSOKKAL! :/
Egy tanácsot tudok adni, de ez csak akkor működik, ha van olyan dolog, amitől félsz, ha nincs olyan, amitől félnél, akkor el vagy veszve, nem tudom, hogyan tudnád megtenni.
De ha félsz valamitől, akkor menj szembe vele. Gondolj arra, hogy ez semmi más miatt nem kell, csakis azért, hogy növeld az önbizalmad. Minél jobban félsz valamitől, annál jobb alkalom kínálkozik arra, hogy növeld az önbizalmad azzal, hogy megteszed. Teljesen lényegtelen az eredmény, ez legyen benned. A lényeg, hogy nőni fog az önbizalmad. Javaslom, két hónapig csak erre koncentrálj, ne is akarj csajozni. Csak tegyél meg mindent, amitől félsz a nők terén! Mondom, nem kell félni attól, hogy nem úgy sikerül. Hidd el, amint szembenéztél a félelmeddel, érezni fogod, hogy elönt az erő.
De mint az ábra mutatja, működik.
És a videón a srác nem egy gazdag, jóképű, magas, izmos macsó, hanem egy tipikus srác a szomszédból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!