Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Különleges problémámban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különleges problémámban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, nem régóta kapcsolatban, de nagyon megszerettem a fiút, ő az életem legfontosabb dolga, és azt hiszem az övének is én. Pár hete panaszaim voltak, és az orvosnál megállapították, hogy egy halálos szívbetegségben szenvedek. Hogy mondjam el neki? Nem akarok ráijeszteni, de valahogy tudatnom kell, hogy nem sok van hátra.
2012. júl. 31. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

remélem ez nem kamu. Néztme egyszer egy filmet, amiben a lány beteg volt.Nem mondta el a fiúnak csak utolsó pár hétben.Hogy addig kiélvezhesse a kpacsolat minden egyes percét, a fiú dühös lett, de mivel szerette ktiartott melette végig.

Ülj le vele és nyugodt körülmények közt mond majd el neki, ha már úgyérzed nemsok van hátra, addig pedig tegyél meg vele minden olyat amit megszeretnél:)

Sajnálom.|:

2012. júl. 31. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyet nem könnyű a szereteted tárgya elé tárni, készülj fel hogy bármi lehet a reakciója. Az egyszerű bólintástól, a sírógörcsben való kitörésig. De egyszerübb ha csak egyszerüen közlöd vele, komolyan, lényegretörően. Persze, ha menni fog. Én szerintem így csinálnám, de igazából gözöm sincs hogy csinálnám ilyen helyzetben, ne haragudj.

Erőt és kitartást kivánok neked hozzá!

2012. júl. 31. 22:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Bár kamu lenne! Hát, majd megpróbálok vele beszélni, köszönöm a segítséget :) ilyenkor nehéz tisztán gondolkozni.
2012. júl. 31. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, és semmin se lepődj meg! Ez nem egy olyan hír, amit az ember mindennap hall.

Neked egészséget és kitartást!

2012. júl. 31. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Te ugye nem Bori vagy? Amúgy meg ne úgy tálald neki, hogy de te biztos meg fogsz halni, 14 hónap és 3 nap 18 óra 35 perc múlva, hanem hogy van ez a rendellenesség veled és hogy vigyáznia kell majd rád nagyon, hogy sokáig boldogok lehessetek együtt.
2012. aug. 1. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:

ha ez igaz,igyekezz minnél hamarabb tudatni vele,de légy kíméletes!

töltsétek a lehető legtöbb időt együtt szeretetben!

ez is egyfajta válás csak ez igazán fájdalmas lesz.

Sajnálom és remélem,hogy téves a diagnózis.

volt már rá példa..

2012. dec. 21. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!