Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így van, ahogy én gondolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így van, ahogy én gondolom?

Figyelt kérdés

Az a heéyzet, hogy régen kis félénk, csúnya gyerek voltam, akit mindenki szekált.

Most már, hogy középsulis vagyok(11.-es), ezek a dolgok változtak. Már egyáltalán nem szekálnak, helyesnek mondott srác vagyok, de úgy érzem hogy a régi piszkálódások miatt nincs nagy önbizalmam, de már azt is észrevettem, hogy miúta lett barátnőm, és mondták páran, hogy jól nézek ki(nem vok egoista) azóta mindenkivel úgy bezsélek szinte, mintha már jó ideje ismerném. Azzal is, akit még azelőtt nem ismertem. Ezt amúgy egy kicsit nehéz leírni, de remélem értitek.

Szóval úgy érzem, hogy mindenkivel tudok "felszabadultabban" beszélgetni, mint ezelőtt.Most ha pl bemutat egyik ismerősöm egy lánynak, akkor a csajjal is úgy beszélek, mintha már előtte ismertem volna. Legalábbis én úgy állok hozzá, persze a titkaimat nem mondom el neki!XDDe úgy érzem hogy még mindíg van önbizalomhoányom, és szerintem ezattl lehet, mert régen sokat piszkáltak.

Szrintetek "jó nyomon haladok"? Ti is így "bezséltek" olyan emberekkel, akiket akkorismertetek meg?

kot,és nemet is légysz!

17/f

2009. szept. 24. 22:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Uhh elnézést a helyesításért!XD :S :D
2009. szept. 24. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalisan viselkedsz, nagyon sok fiu es lany megvaltozik ahogy mulnak az evek...a kover kislanyokbol, szep csajok lehetnek, a csunyacska vezna kisfiuk meg ugyanugy megferfiasodhatnak....sokan vagyunk, voltunk ilyen helyzetben....ne gondolj arra milyen voltal elvezd a jelenlegi helyzeted, legy baratsagos, es kedves mindenkihez.Igy tovabb...
2009. szept. 24. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csomó olyan népszerű,társasági embert ismerek aki régebben pl. kövér volt vagy bármi más. De ha ezeket ők nem árulják el,vagy nem mondják mások,akik régebbről ismerik őket,akkor rá nem jöttem volna.Sokan ahogy gimibe mennek megváltoznak,sokan később.Abszolút jó úton haladsz,csak hagyd magad mögött a múltadat és ne foglalkozz vele hogy milyen voltál. Én is csak azt tudom mondani,hogy élvezd a helyzetet. Elég ha te tudod hogy milyen voltál régen,ne törd ezen magad. Az régen volt. Nagyon sok model,színész vagy híres ember gyerekkorában nem is volt olyan gyönyörű és szinte tökéletes mint most.Nekik is volt ugyanúgy fogszabályzóuk,pattanásuk stb. vagy ők is voltak kövérek.

Szóval csak így tovább!:)

2009. szept. 24. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
22:21es voltam, lány vok és 15 éves
2009. szept. 24. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális:)

Ugyanebben a helyzetben vagyok én is:) Nagyon dagi kislány voltam, általánosban állandóan cikiztek, még az akkori állítólagos legjobb barátnőm is, de sosem álltam ki magamért, mert az évek alatt úgy sárba tiportak ezzel, hogy semmi önbizalmam nem volt. Az osztályomból csak két srác volt, akiket igaz barátnak mondhattam, az egyikőjük folyton szekált, de ha látta rajtam, hogy már nem poénnak veszem, odajött és bocsánatot kért, és sokszor meg is védett, a másiknak pedig soha egyetlen rossz szava nem volt hozzám. Ők ketten azóta a legjobb barátaim lettek és megismertem egy lányt, aki tényleg a legjobb barátnőm.

Ráadásul fogytam tizenkét kilót, és alig tudom levakarni magamról a pasikat:D, úgyhogy az önbizalmam is jelentősen megnőtt, és velem is így van, ahogy veled: alig ismerek valakit, mégis szinte régi ismerősként beszélgetek vele.

Általánosban még gyerek mindenki, szereti csúfolni a másikat, de idősebb korban az emberek már értékelik a belsőt is:) Hidd el, ez totálisan normális:) És minél jobban érzed a megbecsülést, annál felszabadultabb vagy:)

17/L

2009. szept. 25. 10:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

10:31: De jó már neked, hogynemgyőzöd levakarni magadról a pasikat!XD Akkor te alaposan megváltozhattál.

Engem meg nem nagyon szoktak nézni a csajok/szemezni, és csak ismerőseim mondják hogy "jól nézek ki" , dehát tudjátok, ebben nem szabad nekik hinni, mert lehet hogy csak azért mondja, hogy meg ne bántson!XDXD

Nah köszönöm a válaszokat még 1x!

2009. szept. 25. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért vagy felszabadultabb, mert nőtt az önbizalmad, vagyis jó úton jársz. És szerintem azért vagy kedves, mert eleve kedves, rendes srác vagy, csak eddig nem tudtál kibontakozni az önbizalomhiányod miatt.

Gratulálok :D

2009. okt. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!