Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy felejtsem el? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el? Nem tudom miez. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
mar valahogy ugy erzem nem megy az egesz es mostmar szerintem szakitas lesz az egeszbol....es szerelem utan nincs baratsag o szeretne ha lenne en mar nmtudok ugy ra nezni mindegy baratra ezek uatan ......nagyon sok modszert probaltam ki hogy elfelejtsem megprobaltam mas fiuk uatan is nezni de egyszeruen nem megy nemtudom kiverni a fejembol s naprol napra jobban hianyzik....ez amolyan"se veled se nelkuled" dolog tudom ezt gondoljatok hogy ez csak egy ideog van de mar reg ota van ez es nemtudom micsinaljak........model vagyok ,sokan probalkoznak de mintha mindenkiben ot keresnem.....tanacsok?elore is koszonom
2009. szept. 24. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A helyedben adnék még egy esélyt a dolognak.Üljetek le és tisztázzátok,hogy konkrétan mi is volt a gond,mi nem ment és ha ő is akarja,akkor változtassatok!
2009. szept. 24. 21:05
 2/3 anonim válasza:
szerintem nem lenne érdemes újra megpróbálni, hiszen valamiért csak vége lett..és ha esetleg mégis akkor lehet hogy a történelem megismételné önmagát. Így a felejtés is nehezebb! Nem lehet, hogy a megszokást érzed?
2009. szept. 24. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:
nemhiszem:(.....sajnos meg erzek egy olyant is hogy szeretem....nemtudom hogy legyen....vegulis meg nem szakitottunk ....de az egesz olyan mint egy kihult suti....amugy koszonom a tanacsokat...megprobalok beszelni vele es tisztazni a helyzetet...
2009. szept. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!