Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen a mostani pasik noidealja?
lehet a legtöbbnek ez tetszik, de azok birkák :) a normális pasiknak normális csaj kell.
nincs műkörmöm, csak festem a körmöm, mindig copfban van a hajam, nadrágot és sportcipőt vagy tornacipőt hordok, mégis nem egy fiú észrevett, és találtam is egy életre szóló párt már több mint 5 éve :) türelem és megtalál az akinek meg kell :)
Tegyük fel, van egy akváriumod. Ebben az akváriumban - nyilvánvalóan - halak vannak, abból sem egyfajta. Na most, ha odaállsz az akvárium elé, melyiket veszed először észre? Nyilván a mozgékonyabbat, színesebbet. Ha teszem azt, étkezési célra tartod, megenni melyiket fogod? Nyilván az egészségesebbet, finomabbat, húsosabbat.
Nem a legjobb hasonlat, de erről van szó. Ha egy szórakozóhelyen, utcán, vagy akárhol máshol körbenéz az ember, lát egy nagy rakás nőt. Ezek közül aki ki van csípve, azon fog megakadni a szem; a gond az, hogy ez lesz az első benyomás, ami sokat nyom a latban. Lehet ezen siránkozni, de mindig a vizuális inger az első, amivel találkozol egy nőben/férfiban.
Csakhogy én a csajomat nem üvegvitrinben tervezem tartani, mert nem dísztárgyat keresek. Ha nézelődöm, akkor nyilván a szemem kényeztetem, de ez nem jelenti azt, hogy a többit már észre sem veszem.
Megjegyzés: meggyőződésem, hogy a műköröm csakis a nőknek szexi. Eddig olyan pasival még életemben nem találkoztam, akinek tetszene, maximum elviseli. Én személy szerint irtózom tőle.
Érdekes a más srácok véleménye.
Engem pont hogy a smink meg a nőiesebb ruhadarabok taszítanak. Valahogy a fiúsabban öltözködés jobban tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!