Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert ilyen a mostani pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen a mostani pasik noidealja?

Figyelt kérdés
Mukorom egy csajon, smink(nem agyonsminkelt), 10 cmes magassarku cipo szoknyaval, jo illat, aranyos arc... aki pedig nem ilyen, azt eszre sem veszik.
2013. ápr. 19. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, jobb lenne neked, ha ilyen lennél, akkor miért nem leszel ilyen? Hiszen egyik sem megvalósíthatatlan. :) De gyanítom, hogy a lelked mélyén tudod, hogy pontosan azért is tetszhetsz valakinek, ami vagy, csak azért találod ki ezeket a siránkozásokat, hogy ne kelljen önbecsülést és igényességet építened. Én azt javaslom, hogy bízz magadban, a saját stílusodnak és a saját elvárásaidnak felelj meg, amennyire lehet. Így biztosan nem kerül el a szerelem.
2013. ápr. 19. 08:32
 12/19 anonim ***** válasza:

lehet a legtöbbnek ez tetszik, de azok birkák :) a normális pasiknak normális csaj kell.

nincs műkörmöm, csak festem a körmöm, mindig copfban van a hajam, nadrágot és sportcipőt vagy tornacipőt hordok, mégis nem egy fiú észrevett, és találtam is egy életre szóló párt már több mint 5 éve :) türelem és megtalál az akinek meg kell :)

2013. ápr. 19. 08:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, van egy akváriumod. Ebben az akváriumban - nyilvánvalóan - halak vannak, abból sem egyfajta. Na most, ha odaállsz az akvárium elé, melyiket veszed először észre? Nyilván a mozgékonyabbat, színesebbet. Ha teszem azt, étkezési célra tartod, megenni melyiket fogod? Nyilván az egészségesebbet, finomabbat, húsosabbat.

Nem a legjobb hasonlat, de erről van szó. Ha egy szórakozóhelyen, utcán, vagy akárhol máshol körbenéz az ember, lát egy nagy rakás nőt. Ezek közül aki ki van csípve, azon fog megakadni a szem; a gond az, hogy ez lesz az első benyomás, ami sokat nyom a latban. Lehet ezen siránkozni, de mindig a vizuális inger az első, amivel találkozol egy nőben/férfiban.

Csakhogy én a csajomat nem üvegvitrinben tervezem tartani, mert nem dísztárgyat keresek. Ha nézelődöm, akkor nyilván a szemem kényeztetem, de ez nem jelenti azt, hogy a többit már észre sem veszem.

Megjegyzés: meggyőződésem, hogy a műköröm csakis a nőknek szexi. Eddig olyan pasival még életemben nem találkoztam, akinek tetszene, maximum elviseli. Én személy szerint irtózom tőle.

2013. ápr. 19. 08:33
 14/19 anonim ***** válasza:
A műkörmöt nem szeretem, a sminket sem szeretem egy nőn. Az aranyos arc alapelvárás nálam, a jó illat is pozitív dolog. Ami a magassarkút illeti nagyon vonzó tud lenni egy lányon, de nem szeretem az olyan lányokat, akik folyton csak magas sarkúthordanak. Amitől viszont falra mászok az az igénytelen tornacsuka, Conzerv és társai, pláne ha szakadt farmerral stb. társul. Ki nem állhatom az alternatív, hypster, bölcsész stílust, szóval a tornacsukás csaj nálam alapból nem játszik. Vannak nagyon jó és igényes, Nike, Puma, Tisza sportcipők azok tetszenek. A szoknya pedig a legnőiesebb dolog, amit egy lány felvehet, persze ne legyen túl rövid.
2013. ápr. 19. 09:01
 15/19 anonim ***** válasza:
A műköröm szerintem igénytelen, kivéve, ha nem látszik rajta, hogy mű :D De a többivel én nem látok problémát. Egy kis smink mindenkinek jól áll, a szoknya és a magassarkú nőies, és nem feltétlenül közönséges, a jó illat alap dolog.
2013. ápr. 19. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Érdekes a más srácok véleménye.

Engem pont hogy a smink meg a nőiesebb ruhadarabok taszítanak. Valahogy a fiúsabban öltözködés jobban tetszene.

2013. ápr. 19. 09:24
 17/19 anonim ***** válasza:
tudod, más az ideál, meg más a barátnő. Amiket meg írtál, egyik sem nehéz, műköröm vagy saját lakkozott szinte észrevehetetlen a különbség, magassarkút bárki felvehet, 5 cm-eset is, nem kell 10 cm, parfüm kapható a boltban meg smink és mosolyogj, máris kész az ideális nő. Nem is nehéz, ugye? Már ha ilyen akarsz lenni. Ha van hangulatom, én is ki szoktam öltözni, de nem mindig, úgyhogy néha ideális vagyok, néha nem? :)
2013. ápr. 19. 10:35
 18/19 ivilicious ***** válasza:
amelyik pasi szerelmet akar,biztos nem ilyen csajt fog felszedni :)
2013. ápr. 19. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, sosem sminkeltem magam, nem hordok magassarkút, és nem fújom be magam büdösre kölnivel, aztán mégis van párom, meg volt is. Szóval szerintem nem ez a nőideál, maximum egy bizonyos rétegnek.
2013. ápr. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!