Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » KÉP! DEKOLTÁZS vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KÉP! DEKOLTÁZS vélemény?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a "dekoltázsomról".. nem unatkozó tini vagyok.. csak kapok rengeteg hideget-meleget.. ja és NEM PUSH UP van rajtam!

Köszönöm válaszod.

2013. ápr. 18. 16:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
42%
Számomra nagyon izgató. Szép cicik. Nem tudom hogy tényleg a tieidé ez a szép pár, de kicsapom rá.
2013. ápr. 18. 16:41
 22/42 anonim ***** válasza:
41%
Jaj de gonoszak vagytok. Lételemetek a trollkodás, mi? Nemhogy örülnétek, hogy kiraknak nektek ilyen szép, fiatal, ruganyos, fini melleket. Hol lehet élőben is megnézni? ;)
2013. ápr. 18. 16:42
 23/42 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem mű(mert ugye erről a képről ezt nem lehet megállítani, akkor jó, de nem irigyellek, mert szülés után nem lennék a helyedben:D
2013. ápr. 18. 16:45
 24/42 anonim ***** válasza:
89%
Fiatal még a jány, odébb van még a szülés..
2013. ápr. 18. 16:55
 25/42 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez még melltartó nélkül is így áll. Ne irigykedj :p
2013. ápr. 18. 17:22
 26/42 anonim ***** válasza:
66%

Magat a dekoltazst kell velemenyezni?! Mert akkor azt gondolom, hogy ezen a kepen ugy tunik, mintha egy szammal kisebb lenne a felsod a kelletenel.

Olyan erzesem van, ha ranezek, hogy eleg neked egy mely levegovetel es a melleid dinamikusan tavozni fognak a ruhabol...

2013. ápr. 18. 17:37
 27/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden válaszolónak akár legyen pozitív vagy negatív, a zsörtölődéseket és a kritikákat nem igazán veszem fel, de azért köszönöm.. ennél többet mutatóbb képet nem szeretnék felrakni, és higgyétek el nem mű a mellem, és nem vettem mély levegőt, és nem tűnne el (ha vettem volna levegőt).. húsosabb vagyok, de nem zsírdisznó.. na és? Nem lehet mindenki 40 kg.. sportolok, dolgozom az alakomon..

Még egyszer köszönöm!

2013. ápr. 18. 21:05
 28/42 anonim ***** válasza:

omg én szívesen kibuggyantanám onnét :DDD

F19

hány éves vagy?

2013. ápr. 18. 23:25
 29/42 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem szép a dekoltázsod, de a fotó az igen előnytelen!

Az adottságaidból sokkal többet ki lehet hozni egy jó fotóval. Ne csüggedj, sok irigyed van!!!

2013. ápr. 18. 23:34
 30/42 anonim ***** válasza:
38%

A dekoltázs nem rossz, de tényleg elég kihívó így. Ez volt a célod?

Normálisan ezeket én eggyel nagyobb ruhába csomagolnám.

Különben esetleg lesz meglepetés - és nem kellemes - ha lekerül az a ruha.

2013. ápr. 19. 01:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!