Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KÉP! DEKOLTÁZS vélemény?
Mi a véleményetek a "dekoltázsomról".. nem unatkozó tini vagyok.. csak kapok rengeteg hideget-meleget.. ja és NEM PUSH UP van rajtam!
Köszönöm válaszod.
Magat a dekoltazst kell velemenyezni?! Mert akkor azt gondolom, hogy ezen a kepen ugy tunik, mintha egy szammal kisebb lenne a felsod a kelletenel.
Olyan erzesem van, ha ranezek, hogy eleg neked egy mely levegovetel es a melleid dinamikusan tavozni fognak a ruhabol...
Köszönöm minden válaszolónak akár legyen pozitív vagy negatív, a zsörtölődéseket és a kritikákat nem igazán veszem fel, de azért köszönöm.. ennél többet mutatóbb képet nem szeretnék felrakni, és higgyétek el nem mű a mellem, és nem vettem mély levegőt, és nem tűnne el (ha vettem volna levegőt).. húsosabb vagyok, de nem zsírdisznó.. na és? Nem lehet mindenki 40 kg.. sportolok, dolgozom az alakomon..
Még egyszer köszönöm!
omg én szívesen kibuggyantanám onnét :DDD
F19
hány éves vagy?
Szerintem szép a dekoltázsod, de a fotó az igen előnytelen!
Az adottságaidból sokkal többet ki lehet hozni egy jó fotóval. Ne csüggedj, sok irigyed van!!!
A dekoltázs nem rossz, de tényleg elég kihívó így. Ez volt a célod?
Normálisan ezeket én eggyel nagyobb ruhába csomagolnám.
Különben esetleg lesz meglepetés - és nem kellemes - ha lekerül az a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!