Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 évig baratok voltunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8evig baratok voltunk kozben en elmentem a sulibol de tartottuk a kapcsolatot,aztan orszagbol is elmentem es most osszevesztunk OROKRE..eleg haragtarto es tudom h ebbol mar nem lesz baratsag soha tobbe..Legjobb baratnok voltunk 8 evig meg ugyis hogy 10 ill.2000 km re voltunk egymastol.haraggal valtunk el.Tudom hogy mindketten hibaztunk es olyanokat mondtunk amiket egyebkent nem mondanank..feltekeny ram es most mar zsigerbol utal... nagyon megviselt (bar tudom hogy ot is)mert tenyleg egesz suli es kornyeken mi voltunk a leghiresebb bnok,es mindig kitartottunk egymas mellett..de most osszevesztunk es soha nem fogunk kibekulni,mindketten tudjuk...Ebbol hogy gyogyuljak ki?nagyon sokat jelentettunk egymas szamara(nem nem vunk leszbik...) de most mindketten megvaltoztunk es szoges ellentetei lettunk egymasnak o kitort en nem hagytam magam aztan en tortem ki es o nem hagyta magat..es verig sertettuk egymast...hogy felejtsem el?hogyan alljak talpra ezek utan??2009. szept. 24. 17:08
21/24 A kérdező kommentje:
utolso iro nagyon egyetertek veled itt jelentkezik London... bar itt lehetne kapni de odaig meg ne jutottam..
a masik ironak..:TE CSAK azert jossz ide hogy a szaros ekezeteket lesegesd??!!!
2009. szept. 30. 17:39
22/24 anonim 

válasza:

kapjátok be mind a ketten két nyomorék ribanc, remélem apátok segbekúrt már titeket vagy 6x
23/24 anonim 

válasza:

Ekkora egy fogyatékost mint ez az ,,Ékezetes'' !
24/24 A kérdező kommentje:
koszi kedves 17:05 os remelem te is olyan jol elsz mint amit te kivantal kabbe gyoker nyomorek
2009. okt. 3. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!