Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 évig baratok voltunk. Mit tegyek?
hali! mink pont ijen veszekedos haverok vagyunk,mindketten onfejuek vagyunk.azthittem eddig hogy ijen nincs de mintha magamat latnam amit leirta! ha osszeveszunk igaz legtobszor en engedek.
2009. szept. 25. 15:03
12/24 A kérdező kommentje:
elozo iro...fiu vagy vagy lany? es hogy oldjatok meg a veszekedeseket es a bekuleseket? marmint hogy birjatok? miota vagytok haverok?
en fiu vagyok es 12 eve vagyunk haverok es naygon osszeszoktunk veszni minden hulyesegen, a leghoszabb veszekedesunk egy honap volt. az a erdekes hogy mink nemugy olgyuk meg a dolgokat,hogy bocsanatot kerunk egymastol vagy ijesmi.ha megnyugodtunk akkor egyszercsak en vagy o kuldunk egy smset, egymasnak valami kifogassal aztan elfelejuk a veszekedeseket es utana tovabb vagyunk haverok,mar 12 eve
2009. szept. 26. 18:55
14/24 A kérdező kommentje:
de jo nektek..igazibol sztem a csaj ki akarna velem bekulni,mert igerte hogy letilt msn jerol de nem tette viszont irni sem ir...en nem fogom zaklatni,lehet hogy hagyni kene egy kicsit....:S:S:(
Szerintem elfelejteni nagyon nem tudod erre mindig emlékezni fogsz... föleg hogy ha ennyire ragaszkodtál hozzá mint barát....Próbálj nem rá gondolni..legyen mindig jókedved sose mutasd ki a fálydalmat amit érzel...Egyébként nagyon jó barát lehetsz :)
2009. szept. 29. 16:56
16/24 A kérdező kommentje:
koszi...de mongyuk meg mindig nem tiltott le szal nem tom mit akar...:S:S
rem hogy jo barat vok nehanyan mondtak xd
Ha valoban fontos neked ez a baratsag,es te nem akarod elasni,akkor ne hagyd kicsuszni a kezeid kozul.
Az egy jo lepes,hogy felismered es bevallod,hogy makacs vagy.A kovetkezo az lenne,hogyu engedj TE a makacssagbol, a baratsagotok erdekeben.
Meglasd,nem kell sok ido elteljen majd,hogy egyutt nevessetek azon a hulyesegen,ami folott ilyen csunyan osszevesztetek.Es nevetve kertek bocsanatot is egymastol.
Tapasztalatbol irom,voltam mar hasonlo szituban,azota is tart a baratsag,immar 15 eve.
Ami nem ol meg,az erosit.
2009. szept. 29. 17:44
Honnan írtok ti kommenteket?
Szarajevóból?
Mert egyiktőök sem ismeri a k*rva ékezeteket az 1000%....
2009. szept. 29. 22:22
22:22! utolso valaszolo!
Te azert jarsz erre az oldalra ,hogy az ekezeteket lesd?
Es mi van ,ha epp Szarajevobol irunk? Mert ott nem lehet magyar billentyuzetet kapni!!
Ugyhogy legyszives,vagy a kerdezonek adsz hasznos valaszokta,vagy huzz innen a sunyiba.
2009. szept. 30. 08:03
Te kis nyomorék látszik ennyire buta vagy hogy még azt sem tudod hogy pl Angliában milyen billentyűzet van?Nem mindenhol van ékezetes billentyűzet ....hogy hogy ha csak ezért irsz hogy mindenkibe beleköss akkor jobb hogy ha elmész aludni...Mert rád fér te szánalom!
2009. szept. 30. 13:46
Kapcsolódó kérdések: