Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 évig baratok voltunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8evig baratok voltunk kozben en elmentem a sulibol de tartottuk a kapcsolatot,aztan orszagbol is elmentem es most osszevesztunk OROKRE..eleg haragtarto es tudom h ebbol mar nem lesz baratsag soha tobbe..Legjobb baratnok voltunk 8 evig meg ugyis hogy 10 ill.2000 km re voltunk egymastol.haraggal valtunk el.Tudom hogy mindketten hibaztunk es olyanokat mondtunk amiket egyebkent nem mondanank..feltekeny ram es most mar zsigerbol utal... nagyon megviselt (bar tudom hogy ot is)mert tenyleg egesz suli es kornyeken mi voltunk a leghiresebb bnok,es mindig kitartottunk egymas mellett..de most osszevesztunk es soha nem fogunk kibekulni,mindketten tudjuk...Ebbol hogy gyogyuljak ki?nagyon sokat jelentettunk egymas szamara(nem nem vunk leszbik...) de most mindketten megvaltoztunk es szoges ellentetei lettunk egymasnak o kitort en nem hagytam magam aztan en tortem ki es o nem hagyta magat..es verig sertettuk egymast...hogy felejtsem el?hogyan alljak talpra ezek utan??2009. szept. 24. 17:08
2/24 A kérdező kommentje:
pfff kosz...hat en is igy vok vele
2009. szept. 24. 17:12
3/24 anonim 

válasza:

Adj magadnak időt. Végy egy szép füzetet, és kezdd el teleírni azzal, ami jön. Kitisztulsz tőle.
4/24 A kérdező kommentje:
am hat bennem eleg sok minden van az a baj h ha elkezdek irni akk mar mindent de tenyleg mindent leirok,csak ronda irasom lesz ugy fel ora mulva meg elfarad kezem... de koszi kiprobalom :)
2009. szept. 24. 17:38
5/24 anonim 

válasza:

De mit mondtatok egymásnak, hogy ennyire szar a helyzet ?
6/24 anonim 

válasza:

Szerintem nem kéne teljesen elásni ezt a kapcsolatot.
Nem tudom mit mondtatok egymásnak, de ha ilyen erős a barátságotok az nagyon sok mindent kibírhat.
7/24 anonim 

válasza:

és akár "újra is éledhet"
(az előző)
8/24 A kérdező kommentje:
nekem 16 neki 17 eves baratja van es hat elvileg meg mas dolgokban o a rossz lany meg a bevallalos,de a fium meg bevaditott,vagyis most mar szabadabb vok es en tovabb jutottam mint ok,meg bunko volt es finoman(es tenyleg nagyon finoman)szoltam h nem ien szokott lenni o meg elkezdett pattogni meg lehordott engem mindennek,mert en olyanokat csinaltam amiket en nem ezert en ringyo ku*va vok,en meg ha sertegetnek elegge el tud borulni az agyam es mindennek elmondtuk egymast...de regen is volt ilyen mar 7 evesen is ilyenek voltunk hogy az utcat hosszaban vegig uvoltottuk de max egy hetig voltunk haragban de akk egy osztalyban most meg tobb mint 2000km re vok tole es ez most telleg komoly...elkoszontunk egymastol egy eletre en pl ugy h elj boldogan es letiltott msn rol utana,es el kell fogadnom,es most mar ott tartok h vhogy kiheverni...csak nme tom hogyan...
2009. szept. 24. 20:20
9/24 anonim 

válasza:

en fiu vagyok es mink pont ijen havrsagba voltunk egymassal, mink is osszevesztunk,mondtunk egymasra nagyon csunya dolgokat enis ugygondoltam,hogy mink mar soha nem leszunk baratok es egy honap utan kibekultunk! valakinek engedni kell!
10/24 A kérdező kommentje:
az a baj(most beismero vallomast teszek)hogy en is es o is makacs mint az oszver..Es ha o mondd valamit akkor nagyon nehez ugy alakitani hogy ne az legyen..ha ki akartunk bekulni(mert tudom,hogy o is kiakart velem bekulni amikor osszevesztunk)akkor nekem kell bocsanatot kernem..Bar tudom hogy o is ugy erez most mint en,es ki akarna bekulni,ahhoz viszont bocsanatot kellene kernie.. Mert arra var hogy kisirt szemekkel fogok bocsanatot kerni,es hogy en minden fele bocsanatkeres nelkul,meg fogok neki bocsajtani..Eddig meg tudtam neki bocsajtani de ahogy most viselkedett tul sok volt(meg nekem is)es ezt mar nem turtem el tole...en nem fogok engedni,most az egyszer nem,,,8 even keresztul mindig en engedtem, de ahogyan most viselkedett,oneki kellene engednie...de arra varhatok..nem hiszem hogy valaha talalkozom vele tobbet,sot ahogy most allunk meg beszelni se fogunk...ez a baratsag mar el van asva...:(:(
2009. szept. 25. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!