Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek kizáró ok ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek kizáró ok ha egy lány nem tud fütyülni?

Figyelt kérdés
Válaszoljatok gyorsan, kétségbe vagyok esve!!!
2013. ápr. 18. 00:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

fütyülni nem baj, mást ha tud, akkor jó

ha a répát tudja hasznosítani az sem baj

2013. ápr. 18. 00:17
 12/19 anonim ***** válasza:
fütyülővel, vagy anélkül?
2013. ápr. 18. 00:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Én fütyülnék rá!
2013. ápr. 18. 00:25
 14/19 anonim ***** válasza:
nem, de hát oboázni azt tudjon
2013. ápr. 18. 00:35
 15/19 anonim ***** válasza:
persze. attól már nem is lány a lány...
2013. ápr. 18. 00:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Eléggé nagy gond az ha nem tudja fújni és nem szereti a répát

De az oboázástol eltekintve ha csak fütyülni nem tud az még nem tragédia én sem tudok.

2013. ápr. 18. 01:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem bezáró ok.
2013. ápr. 18. 02:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, az. Egyszer, még régen a barátom meg akarta kérni a kezem, én igent mondtam, és ordibáltam,hogy boldogságomban legszívesebben fütyülnék, erre mondja a barátom, hogy akkor fütyülj,én meg, hogy Nem tudok fütyülni. Étteremben voltunk, hirtelen nagy csend lett, minden férfi lenézően tekintett rám, összesúgtak,hogy "NÉzdmáá ez meg nem tud fütyülni", A barátomat ez úgy lesokkolta, hogy ezt eddig titkoltam,hogy ordibálni kezdett,hogy neki olyan nő nem kell, aki nem tud fütyülni, könyörögtem,hogy ne hagyjon el, de elrohant. Összetört a szívem, azóta nem láttam...:(
2013. ápr. 18. 09:39
 19/19 ivilicious ***** válasza:
énsem tudok fütyülni:D
2013. ápr. 18. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!