Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kizáró ok ha egy lány nem tud fütyülni?
Figyelt kérdés
Válaszoljatok gyorsan, kétségbe vagyok esve!!!2013. ápr. 18. 00:06
1/19 anonim válasza:
Nekem sem az,de kár,hogy nem tudják a háttér sztorit :D
2/19 anonim válasza:
Dehogy is. Hogy jött ez a kérdés??
3/19 anonim válasza:
Attól függ. Ha egy papagáj a barátja, akkor igen.
5/19 anonim válasza:
"Im Radio ist ein Stier
Und der macht Bruuh
Die Kuh macht Muuh
die Ziege Bääh
das Schaf macht Määh
Und der Hund Wau Wau
Und die Katze Miau
Und die Taube Gurr
Die Pute Gugelugu
Der Gockel Kickericki
Und Die Henne Goack
und Das Küken piept
das kleine Küken piept
das kleine Küken piept
das kleine Küken piept
das kleine Küken piept"
6/19 A kérdező kommentje:
foley! Ez a mi titkunk :D
Nem szeretem a répát :(
2013. ápr. 18. 00:10
7/19 anonim válasza:
Okés :D
Amúgy én azt hittem,hogy csak engem hülyitettek a répával.
8/19 anonim válasza:
Nem. A lényeg, hogy oboázni tudjon.
9/19 anonim válasza:
Én nem tudok fütyülni (pedig a répát is szeretem...), és mégis elég sok pasinak tetszem/tetszettem... Szerintem ezt nem veszik figyelembe, hacsak nem valami fütyülő-együttesbe keresnek új tagokat :D
10/19 anonim válasza:
Mindenkit etettek a répás szöveggel..Én el is hittem, mert nem ettem répát és nem is tudtam fütyülni. Aki meg evett répát, az tudott.. Azután egyszer lehülyéztem bátyámát, és fütyült az "ü"-m..és akkor rájöttem, hogy tudok fütyülni, és nem is kell hozzá répa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!