Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam ha valaki érdekel? értelmes válaszokat felpontozom
Tudom bután hangzik a kérdés, de honnan tudjam hogy valaki érdekel-e igazán, vagy akarnék-e tőle valamit? :)
Találkoztam egy férfivel 2 héttel ezelőtt, igazából külsőleg nem nagyon az esetem, picit mégis vonz, és olyan ellentétes érzések vannak bennem. Rendkívül okos, intelligens, és azon kaptam magam hogy sokat jár az eszembe, és nézem facebookon, de ilyenkor szinte fura érzésem van. Kicsit idősebb is tőlem, igazából az fogott meg benne hogy nagyon okos és művelt. Honnan tudjam hogy valóban érdekel-e? (Jó...nyilván ti nem tudjátok ezt megmondani, de valami tanács jó lenne :)
A nagyon okos és művelt, intelligens férfiak (nem azok, akik annak képzelik magukat, hanem azok, akik tényleg azok) általában két típusra buknak:
1. a butuska libákra, akik csodálattal és áhítattal néznek fel a képességeikre, és mindig készek okosnak tűnő hallgatóságnak lenni. Ebben az esetben a pasiban van egy jó adag gőg és nárcizmus, bármilyen okos is. Ilyenkor azért kell neki a náluknál butább nő, mert a képességei ellenére nincs sok önbizalma és mindig tudni akarja, hogy ő az okosabb. Nem társat keres, csak egy tükröt, aki mindig visszaragyogja neki a saját fantasztikumát.
2. A hozzájuk hasonló okos nőkre, teljesen mindegy, hogyan néznek ki. Ilyenkor a pasi eleve társat és elsősorban szellemi partnert keres a másikban.
Próbálkozz nála. Valahogy nem tudsz vele "véletlenül" összefutni? Beszélgetni vele? Elég hamar kiderül, hogy akar-e tőled valamit komolyabban. A valóban okos, művelt férfiak között sok olyan akad, aki kicsit fél a nőktől és bármennyire is vonzódna a másikhoz, nem mer megmozdulni. Ilyenkor jó, ha kicsit "elémegy" a nő a kapcsolatnak. :).
Mindenféle beképzeltség nélkül én azt hiszem a 2. kategóriába tartozom, mivel az illető és én egy szakterületen vagyunk (mindketten kutatók) :) Szerintem külsőleg sem vagyok annyira förtelmes :D Tudok vele majd beszélgetni, szerintem ő akarna valamit, kétszer találkoztam eddig vele, eddig úgy jött le hogy tetszem neki, érdeklődött felőlem. Amit írtál hogy a butuska libákat szeretik, tökéletesen egyetértek, eddig mindig hogyha okos, intelligens emberek tetszettek nekem, az ő párjuk általában butább volt.
De a további dilemma, hogy nem tudom hogy nekem ő tetszik-e vagy kellene-e vagy sem. Ilyen vegyes érzéseim vannak, hogy nem nagyon illünk össze, ezt érzem, tudom, de akkor miért gondolhatok ennyit rá? Vagy csak fellángolás lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!