Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belémivódott a keserűség a kiábrándúltság, már változtatni sem szeretnék viszont meghalni se. Mihez kezdjek?
ne itt sajnáltasd magad, csinálj valamit, aminek haszna van.
Mibajod az emberekkel?
Én is utálom nagyrészüket, mégis el tudok tőlük vonatkoztatni...
érdekesen választottál kategóriát.
amúgy informatikus. vagy olyan munka, amit otthonról is lehet csinálni. esetleg éjszakai takarító. mozigépész... mmm...költözhetnél valami tanyára is. rengeteg hátborzongató ötletem van.
freelancer.com-on, amennyiben értesz valamihez.
Nos, lehet, hogy csak fásult vagy, nem biztos, hogy ez végleges állapot.
Olyan tevékenységeket kéne űznöd, amik boldogsággal töltenek el. Például én és a haverjaim kimentünk ma focizni, ping-pongozni, kosarazni. A sport annyira kikapcsol, hogy nem lesz kedved agyalni ilyeneken.
F25
Dolgozhatni mindenhol dolgozhatsz, ott a kolegákat se azért fizet hogy traccsoljanak veled.
Egyébként keress valami hobbit, DOLGOZZ, meg vegyél egy macskát.
Tudod ha házsártos vénembernek nősz fel, az se olyan rossz, ha van pénzed elektromos bevásárló kocsira D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!