Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális szerintetek, hogy így érzek?
Normális,én nálam is volt ilyen mikor nővéremék ott csókolgatták egymást.Rosszul esett.Majd neked is összejön egy barátnő, és már nem lesz ilyen problémád.:)
16L
ma 20:38
Igaz, de már fogalmam sincs hol tudnék lányokkal ismerkedni. Meg őszintén szólva megvisel már a sok visszautasítás, kudarc, már kedvem és energiám sincs úgy leszólígtani lányokat, mint egy-két hónapja még.
MÁr nem hiszek az egész sikerében sem, totál úgy érzem reménytelen vagyok és a kutyának sem kellek.
Egy éve még buszon is rengeteg láyn megbámult, szemeztt velem, de mióta leroskadtam lelkileg egy pár hónapja, észrevettem már kevésbé néznek meg.
ma 21:04
Nincs lehetőségem ilyen lány társaságokhoz eljárni, a barátaim, haverjaim is mindg fiúk, sosem tudtama lányokkal igazán haverkodni sem valamiért.
A lányokkal nem tudok olyan szabad és nyugodt, szorongok előttük főleg, ha tetszenek nekem és kedves vagyok nem bunkó, meg idióta mint haverokkal.
Nem megjátszom, egyszerűen ezt váltják ki belőlem a lányok valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!