Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tudnátok tanácsolni?
Ugyanezt éreztem én is pár hónappal ezelőtt. Mindenki azt hiszi, hogy hűűű, a tökéletes nő, meg majd hármasban...
Lónak a... azt! Ellenkező esetben mi lenne: "drágám, szeretlek, de dug a Pityu." Mit szólna a csaj? Ugyanezt.
Szögezzük le nem beteg, és nem is aberrált.
Ha nem tetszik azt elmondod neki, és megbeszélitek. (Ne kérd meg arra h ne feküdjön le másik lányokkal, hiszen azt azért csinálja valószínű mert élvezi.)
Ha kiszerettél belőle, akkor ez nem is kérdés, szakítani fogtok úgyis(előbb vagy utóbb), ha pedig meg tudjátok oldani, és te el tudod olyannak fogadni amilyen akkor ebből nem lesz gond. :)
Nem eszik olyan forrón a kását!...
Az apám azt mondta, ha megtudná, hogy a gyereke bxzi, megőlné... Aztán megtudta, hogy BI vagyok és míg élt nagyon szeretett... sőt, a barátomat is szerette!
A nejem is megtudta és arra kért, hogy elfogadja, de ne tudjon róla és ne csaljam meg nővel, mert a nő konkurencia, de a pasimmal nem tud konkurálni. 10 évig éltünk együtt, majd szétváltunk - nem ezért! A sors iróniája, azóta egy nővel él együtt...
Én meg kresnék egy helyes, egészséges, 30-as fiút, aki szereti a férfias, megbízható, széles látókürű, szexkedvelő érettebb pasit!
5#
Elég gáz, ha ezért szakítana veled. Az érzéseket kéne nézni meg a szerelmet. Én például nem vonzódok szexuálisan a férfiakhoz, viszont egyes pasik bejönnek. Beléjük is tudnék szeretni, de azt mér nem viselném el ha hozzám érnének.
Ellenben a lányok közül meg aki megtetszik az kell nekem, de hosszú kapcsolatra és bezsognok de nagyon. :D És ha szeretek valakit, nem kell más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!