Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus vagyok? (lent) 14L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok? (lent) 14L

Figyelt kérdés
Megnézzem a lányokat és azt hiszem, hogy szerelmes vagyok egybe. Mindig elképzelem milyen lenne vele csókolozni. Ha az utcán megy előttem egy lány megnézem a fenekét.
2013. ápr. 15. 06:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Velemis így kezdődött én csak én fiú vagyok és bi... :/ 15L
2013. ápr. 19. 21:42
 12/14 A kérdező kommentje:
28éves lány: Ki mondta, hogy tudok bármit a szexről..Feltettem egy kérdést! Tök jó, hogy kb. Elhordasz minden hülyének!
2013. ápr. 20. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem az orientálódásra gondolt "szexuális dolgok" alatt. Meg azt szokták mondani, hogy akkor lehetsz biztos magadban, hogyha fiúval meg lánnyal is kipróbálod. Hát szerintem nem, az csak akkor segít, ha biszex vagy, másképpen lehet rossz élmény lesz. A lényeg, hogy talán tudod mit akarsz, én most 19 évesen is csak sejtem.
2013. ápr. 21. 12:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:)
2013. ápr. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!