Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg álmaim nőjét? (Lány-lány)
Van egy lány,aki nagyon tetszik nekem,de nem tudok róla semmit. Annyi az össz kapcsolat,hogy minden reggel nálam veszi meg a kakaós csigáját,vagy valami egyéb finomságot. Néhány mondatot szoktunk csak váltani,és mindig mosolyogva kíván további szép napot.Ránézésre leszbikusnak tűnik,mindig valami laza,sportos cuccban van.Nem fiús,de nem is az a miss Cica.
Hogyan közeledjek felé? Mit tegyek?
Hívd el kávézni,vagy valahova.
Lehet,hogy zakózol egyet,de legalább tudni fogod,hogy mi is van :)
ez vicces abból a szempontból,hogy az egyik pékségben van egy csaj aki nekem is tetszik :)
de én ritkán megyek abba a pékségbe..szóval én nem lehetek :D
sajnos mindig apum veszi a kenyeret és így elég nehéz vmi ürüggyel felmenni..
én se tudok a csajról semmit, viszont mindig elég mélyen a szemembe nézz,meg a visszajárót is máshogy adja vissza olyan gyengéden,nem úgy mint mások..
bár nem tudom,hogy akarna e vmit...
múltkor majdnem megdicsértem a műkörmét,tényleg szép volt...de nem mertem :D nyuszi vagyok én ehhez..
apróbb jelzéseket tehetsz neki, mosolyogj,dicsérd meg vmijét,úgy add vissza a pénzt,hogy érintsd meg a kezét,nézz mélyen a szemébe..
kérdezhetsz is tőle,hogy látod szereti a kakaós csigát,meg milyen szép idő van,te örülsz a jó időnek stb...
20/L
nem vagyok leszbikus,inkább biszex...de még nem volt kapcsolatom se lánnyal se fiúval..
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!