Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg a pasit?
Figyelt kérdés
nemrég jöttem rá hogy szerelmes vagyok egy pasiba és szinte biztos hogy neki is bejövök de a baj csak az, hogy nem tudom kimutatni az érzéseimet . hit tegyek hogy észrevegye hogy szeretem? normális válaszokat varok!2013. jan. 31. 17:44
1/8 anonim válasza:
rejts el szíveket nála és írd rá a neved
2/8 A kérdező kommentje:
na persze! ne külgyek puszit neki?
2013. jan. 31. 17:47
3/8 anonim válasza:
Ha komoly lennél, akkor írnál neki egy levelet és postán feladnád neki.
4/8 anonim válasza:
küldhetsz puszit is akár, nem mondasz hülyeséget :)
az a legjobb ha nem vagy rejtvény
5/8 anonim válasza:
Megmondod neki és akkor nincs túlbonyolítva a dolog.
6/8 A kérdező kommentje:
jó de azért beégetni sem akarom magam
2013. jan. 31. 19:30
7/8 anonim válasza:
de hát a bejössz neki, akkor miért égnél be?
gondolkozz!
8/8 anonim válasza:
Miért kell ezt bonyolítani?
Odamész...Szeretlek, szeretsz? Nem? akkor szia...
Igen? akkor smaci.
beégés? szar lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!