Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy leszbik meg tudnak maradni nőiesnek, de a b*zi nem tudnak megmaradni férfiasnak?
nekem vannak meleg ismerőseim,férfiasabban öltözködnek és viselkednek mint a mai "fiók" akik szép kis köves fülbevalóval mászkálnak és rózsaszín pólóban
amúgy megjegyzem egy még egy meleg ismerősömön sem láttam rózsaszínt
nekem volt olyan meleg ismerősöm,hogy nem nézted volna ki belőle! normálisan beszélt, okos volt, normálisan öltözött,bár eléggé nagy metálos volt ! senki nem vette észre.
bár az elég gáz volt,mikor elvittem a homofób fodrászomhoz,és benyögte szívatásból,h ő madonna-szőke hajat akar :D:D:D:D
Ezt csak a szubjektív megítélésed miatt érzed.
Leszbiből is van rövid hajú, katonadzsekit hordó, melleit lenyomó csaj, b.ziból is van öltönyös, nem affektáló srác. Csak te rá vagy kattanva a rózsaszín inges affektálókra, de nem tűnnek fel a katonadzsekis lányok.
Azért, mert te csak ilyenekkel találkoztál.
Mindkét nemnél előfordul férfias és nőies karakter.
A különbség az, hogy a nőies férfi "szemet szúr", a férifas férfi "normális". Ugyanakkor a nőies nő "normális", míg a "férfias nő" inkább csak "egy vagány csaj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!