Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, hogyan ne szeressek bele?
Szerintem ezt nem lehet irányítani. ha valakibe beleszeretünk,akkor ez van. Inkább az a kérdés,hogy hogyan kezeljük ezt. Egy barátságot nem érdemes felrúgni egy kósza éjszakáért. (Már ha egyáltalán eljutnátok addig).
Ismerkedj más lányokkal,hátha lesz köztük még a barátnődnél is jobb! :)
Ha mindketten szinglik vagytok egyébként, és a munkahelyen nem derül ki, vagy tudjátok kezelni, ha kiderül, akkor talán beszéljétek meg, hogy működne-e a dolog párkapcsolat szintjén is. Egy párkapcsolatban is lehet mély lelki egység a testiségek mellett.
Én is kezdek beleszeretni egy munkatársamba, csak épp cikisebb a helyzet, családom van, akiket nem hagyhatok csak úgy el egy leszbikus kaland miatt, és valószínű, hogy a munkahelyen sem tűrnének meg utána, ha kiderülne, mert egy nagyon kis cégnél dolgozunk. Úgyhogy az iránta érzetteket átirányítom a férjemre, aki ennek nagyon örül, de nem tudom, hogy hosszútávon mi lesz az egészből...
Köszi a válaszokat.
1., pont ezért nem merek közeledni felé, mert mi van, ha számára valami rövid kalandért esetleg vége lesz a barátságunknak?
Viszont tényleg nagyon szeretem, tanácstalan vagyok. :/ Várok még választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!