Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy perverzióm. Szeretném az eredetét meg tudni. Mi ennek az alapja?
Figyelt kérdés
Nos, sokáig gondolkoztam hogy ennek mi lehet az alapja vagy az eredete. Szóval 18 éves vagyok Fiú és az idősebb nőkhöz vonzódom 30-40-ig és szeretném meg tudni hogy miért. Leginkább olyan nők ezek az emberek akiket jól ismerek és közelebbi kapcsolatom velük. Sokszor fantáziálok arról hogy ilyen nővel létesítek szexuális kapcsolatot, és ő veszi el a szüzességem. Szeretném meg tudni hogy ennek mi lehet az alapja vagy az eredete. Normális ember válaszoljon ha lehetséges.2013. ápr. 14. 15:38
2/8 A kérdező kommentje:
Ezen igazából hogy tudnék változtatni vagy segíteni, mert eléggé zavar. Eléggé lelki ismeret furdalásom lesz ettől és rosszul érzem magam.
2013. ápr. 14. 15:42
3/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem perverzió ez, főleg ha nincs tapasztalatod ilyen téren, egyszerűen ezt a korosztályt látod nőiesnek, lehet hogy akár anyák akik vonzanak mert érzed rajtuk hogy igen ők már tudhatnak valamit tehát semmi kivetni valót nem látok én ebben.
4/8 anonim válasza:
anyakomplexus. ha zavar, és bűntudatod van miatta, egy pszichológus helyrerakhat.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Már csak tényleg szeretnék ezen segíteni. Egyébként igen számomra tényleg ez a korosztály a legnőiesebb. Valamiért tényleg ezek a nők a legvonzobbak... csak eléggé zavar és nem tudom hogy tudnék ezen változtatni.
2013. ápr. 14. 15:46
6/8 anonim válasza:
Ennyi idősen engem is nagyon érdekeltek, engem akár 50-ig is. Aztán miután elköltöztem otthonról, tudatosan "vadásztam" rájuk, végül jó pár meg is volt. És hát azt kell mondjam, a valóság jóval földhözragadtabb, mint a fantázia. Leszólni sem akarom őket persze, mert voltak köztük kifejezetten jó élmények is, de körülbelül hasonló arányban mint a fiatalabbaknál. És hát azért tedd hozzá a macerát, hogy nem vagytok egy generáció (más gondolkodás, más értékrend), jellemzően férjük van, meg hát a testükön is meglátszik a kor. Én ma már egyáltalán nem őket keresem.
És hogy a kérdésre is válaszoljak, valószínűleg a kíváncsiság az ami hajt, bennem ez volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Azt hiszem segítettél kicsit jobban meg érteni a dolgokat.
2013. ápr. 14. 16:03
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!