Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy nem tudja kimutatni az érzelmeit? Vagy ha szeretsz azt mindenképp kimutatod?
Figyelt kérdés
Állítása szerint szeret, de semmi jelét nem mutatja. Azt mondja ő nem érzelmes típus és nem tudja kimutatni. Létezik ilyen?2013. ápr. 13. 23:19
2/8 Antihater válasza:
én is ebben a betegségben szenvedek
3/8 Christiano Ronaldo válasza:
Sok ember fél az elkötelezettségtől, vagy attól hogy az ilyen akcióinak negatív következményei lesznek, légy türelmes a pároddal.
Ha baszogatod akkor teljesen biztos hogy nem fogja kimutatni...
4/8 anonim válasza:
Van, persze. Csak sajnos nagyon sok esetben ebből lesz a kalamajka, mert a másik fél félreértheti, és azt hiszi, hogy az illető nem értékeli őt, ezért ő se tudja, mi legyen a következő lépés stb. Hagyd, hogy kiforrja magát a dolog, idővel hátha fog oldódni.
5/8 anonim válasza:
Ha szeretne éreztetné valamilyen formában veled
6/8 anonim válasza:
Én se tudom hogy kell.Mondjuk nem tudom,vannak-e egyáltalán,vagy voltak-e valaha pozitív érzelmeim...
7/8 anonim válasza:
A szavak mögött mindig a cselekedetek mutatják meg a valóságot. Ne nyeld be a szövegét.
8/8 anonim válasza:
sajnos létezik, ezt nehéz megszokni, a másikból ki is öli sajnos, persze ehhez évek kellenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!