Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szégyen ha már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyen ha már az ismerkedésnél hazudtam egy pasinak? Neten írt rám és hát, megkérdezte a koromat. Nagyon buta húzás volt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 21:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
most írjam meg neki hogy jaj bocs hazudtam 17 vagyok :D
2013. ápr. 13. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
azt nem mondhatod hogy félrenyomtad véletlenül??
2013. ápr. 13. 21:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem...

ird meg neki hogy rosszul érzed magad megkérdezi hogym iért erre te "jaj nem mondhatom el mert kiakadnál" erre bizotsitana hogy nem dehogyis te meg erösködnél hogy oylan rosszul érzed ezm iat magad és tuti kiakadna erre ő mondanam inden jot hogy nem akadna ki és mikor érzed hogy eljutottatok emem meddö vita végpontjához akkor kibököd neki sok siros meg pirulos számjlival hogy csak 17 vagy és ne haragudjon rád meg blablabla...

atyaég mi van itt ha már én tanitok bájologni egy nőt? O.o

2013. ápr. 13. 21:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Shevy te vagy a mentorom!:)
2013. ápr. 13. 21:31
 15/22 anonim ***** válasza:

ma 21:31

ó hidd el nem akarod Te azt :D

De azért köszönöm :)

2013. ápr. 13. 21:37
 16/22 anonim ***** válasza:

Én spec. utálom az ilyen játszmázásokat. (ezt a haragudni fogsz, úgy kell kiszedni belőle típust...pedig szoktam szeretni hozzászólásaid)

Amikor megkérdezte a korod, csak leírtad és ugrottatok tovább a beszélgetésben, vagy volt rá valami reakció/diskurzus.

Ha nem volt, ne mondj semmit, viselkedj úgy, mintha eleve jót írtál volna, és ha rájön, mondd, hogy 17et írtál. ha visszanézitek, lepődj meg, hogy biztos mellényomtál. (ezt a fajta hazudozást sem szeretem, teszem hozzá, de talán még legjobban jössz ki belőle)

Legtisztább persze az lenne, ha megmondanád neki, h ne haragudj, tegnap hülyeséget csináltam, leírod miért és hogy 17 vagy.

2013. ápr. 13. 21:43
 17/22 anonim ***** válasza:

ma 21:43

alapból én sem szeretem hiszen ha valaki nem akar valamit elmondani akkor tökmindegy mennyit imádkozik elötte neki az ember, ha meg el akarja mondani akkor meg ugyis el fogja.

Nekem nem rég volt egy hasonló szitum ott én is biztositottam a hölgyet hogy nem haragszom, mivel én már egy jó ideje ennek a hölgynek a rajongója vagyok :)

2013. ápr. 13. 21:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Mond azt félre írtad és elnyomtad,eddig nem vetted észre.De ilyen hülyeséget nem is hallottam.Mintha 19 olyan öreg lenne:DD

Ne haragudj ez vicc kategória...a pasi mennyi idős hogy 17-nek kell magad kiadni?

2013. ápr. 13. 21:47
 19/22 A kérdező kommentje:
19et írtam de 17 vagyok. :)
2013. ápr. 13. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:

ma 21:46

... és épp ezért tudtam tiszta lelkiismerettel biztositani hogy nem lesz harag.

2013. ápr. 13. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!