Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy srác izmos akkor szégyenkezzen?
sok csaj írja most nézegetem az oldalon az izmosság undorító vissza taszító nem jön be stb...
pedig ennek az egésznek úgy kéne lennie hogy az izom az sexy mert az erőt szimbolizálja a férfinek meg erősnek kell lennie,ösztönből kéne éreznetek mit ahogy mi érezzük ha látunk egy jó testű nőt,vagy ennyire átmosta a média az emberek agyát?hát nehogy már az izmot kellejen szégyelni inkább a dagadt testet és striákat meg a gebe vékonyság cikibb mint az izom az izom az sexy szerintem fiún lányon egyaránt
Ez elég fura.......sztem nem undorító,sőt inkább vonzó.:D Nincs miért szégyenkezni miatta inkább büszke legyen rá a fiú,hogy kidolgozta magát(persze ne legyen beképzelt).
L
Persze hogy szexy ha egy pasi izmos :D:D
Ezért szégyenkezni? Büszke kéne legyél magadra :)) !!
:P:P
Ja,csak manapság már egy átlagos test is "túl izmosnak" számít.
Én is láttam már olyan kérdést,amit egy csapott vállú,kar és mellizmok nélküli fiú tett fel,mégis mindenki dicsérte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!