Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy srác izmos akkor szégyenkezzen?
Figyelt kérdés
sok csaj írja most nézegetem az oldalon az izmosság undorító vissza taszító nem jön be stb...
pedig ennek az egésznek úgy kéne lennie hogy az izom az sexy mert az erőt szimbolizálja a férfinek meg erősnek kell lennie,ösztönből kéne éreznetek mit ahogy mi érezzük ha látunk egy jó testű nőt,vagy ennyire átmosta a média az emberek agyát?hát nehogy már az izmot kellejen szégyelni inkább a dagadt testet és striákat meg a gebe vékonyság cikibb mint az izom az izom az sexy szerintem fiún lányon egyaránt
2013. ápr. 1. 16:46
21/23 anonim válasza:
A mérték az, ami nem mindegy. Egy felpumpált ökör, aki képtelen normálisan elfordítani akár a nyakát, vagy a derekát, az borzasztóan néz ki.
22/23 anonim válasza:
ha szép kisportolt, stb, az szexi, de ha a karja vastagabb mint a derekam, az már visszataszító nekem... persze sokaknak ez jön be, nincs konkrét baj vele, csak nekem nagyon nem jön be.. de nem kell attól szégyenkezni mert mindenkinek más tetszik :D
23/23 anonim válasza:
én imádom, ha valaki izmos, azok sokkal jobban be is jönnek :)
szerintem ciki, ha izmosabb vagyok egy srácnál, de sajnos egyre többet találkozok ilyennel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!