Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy szégyen az elutasí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy szégyen az elutasítás?

Figyelt kérdés

Egy férfi elutasított, de sajnos ezek után is minden nap kell találkoznunk. Kellemetlen helyzet.

Van szégyellnivalóm, nézhetek-e még a szemébe neki?

Megkértem, ne haragudjon rám emiatt, hogy közeledtem, azt mondta, nincs ebből semmi probléma.

Mégis olyan szégyenérzetem van.

2013. jan. 7. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

bocsánatkérés?

ezek után nem csodálom..

2013. jan. 7. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem meg egy lány utasított el, össze is vesztünk, ennek ellenére minden nap egy légtérben vagyok vele. A lényegre térve, nem szégyen, majd hozzászoksz a dologhoz.
2013. jan. 7. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
majd túl leszel rajta, és azok a férfiak, akiket tízesével utasítanak el, mit szóljanak? gondold azt, jobb, h kiderült, mert úgyis észre vetted rajtad, h neked bejön, így legalább tisztáztátok
2013. jan. 7. 17:01
 4/11 Hanariko ***** válasza:
100%
Hát figyi, nem szégyen, de tény,hogy elég kellemetlen ez az emberi léleknek.Nem tetszhetsz mindenkinek, neked se tetszik mindenki. Így fogd fel.
2013. jan. 7. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Legalább tovább tudsz lépni, és nem epekedsz utána feleslegesen, szóval van ennek pozitív oldala is. Egyébként, tegyél úgy, mintha semmi sem történt volna, és idővel úgy is fogod érezni.
2013. jan. 7. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragudj, de nekem ez jutott eszembe: Nagy szégyen a tripper? Nem, de kellemetlen.

( Miért lenne szégyen? Szerettél, kitárulkoztál, elutasitottak. Kellemetlen. De mi köze van a szégyenhez?)

2013. jan. 7. 17:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Semmi szégyellnivaló nincs ebben.
2013. jan. 7. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Mit ajánlottál fel neki? Az elutasítás azt jelenti hogy ő nem akarja, de ennek ezer oka lehet. Akár munkahelyi akár megfontoltság miatt, vagy másba szerelmes, de lehet hogy szifiliszes. Akármi oka lehet.

Ez nem téged minősít bár nem tudom hogy nézel ki. : Jó csaj vagy?

27F

2013. jan. 7. 17:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Csak annyit mondtam neki, hogy volna-e kedve megismerkedni velem.

erre ő szépen közölte velem, hogy nagyon aranyos vagyok, meg kedves, de nem. x éve boldog házasságban él.

Kicsit hidegzuhanyként ért a válasz, mert nem tudtam róla egyáltalán, hogy nős (akkor nem is próbálkoztam volna) mert annyira ugye nem ismertem, meg sosem beszélt a családjáról, viszont velem elég kétértelműen viselkedett párszor.

2013. jan. 7. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Úristen, ez neked a gáz szitu?! Akkor mit szólsz ahhoz, hogy enge szabályosan kigúnyolt, megalázott nyílvánsoan egy lány csak, mert volt bátorságom a kishercegnőt leszólítanom. -.-
2013. jan. 7. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!