Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy szégyen az elutasítás?
Egy férfi elutasított, de sajnos ezek után is minden nap kell találkoznunk. Kellemetlen helyzet.
Van szégyellnivalóm, nézhetek-e még a szemébe neki?
Megkértem, ne haragudjon rám emiatt, hogy közeledtem, azt mondta, nincs ebből semmi probléma.
Mégis olyan szégyenérzetem van.
bocsánatkérés?
ezek után nem csodálom..
Ne is haragudj, de nekem ez jutott eszembe: Nagy szégyen a tripper? Nem, de kellemetlen.
( Miért lenne szégyen? Szerettél, kitárulkoztál, elutasitottak. Kellemetlen. De mi köze van a szégyenhez?)
Mit ajánlottál fel neki? Az elutasítás azt jelenti hogy ő nem akarja, de ennek ezer oka lehet. Akár munkahelyi akár megfontoltság miatt, vagy másba szerelmes, de lehet hogy szifiliszes. Akármi oka lehet.
Ez nem téged minősít bár nem tudom hogy nézel ki. : Jó csaj vagy?
27F
Csak annyit mondtam neki, hogy volna-e kedve megismerkedni velem.
erre ő szépen közölte velem, hogy nagyon aranyos vagyok, meg kedves, de nem. x éve boldog házasságban él.
Kicsit hidegzuhanyként ért a válasz, mert nem tudtam róla egyáltalán, hogy nős (akkor nem is próbálkoztam volna) mert annyira ugye nem ismertem, meg sosem beszélt a családjáról, viszont velem elég kétértelműen viselkedett párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!