Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy szégyen az elutasí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy szégyen az elutasítás?

Figyelt kérdés

Egy férfi elutasított, de sajnos ezek után is minden nap kell találkoznunk. Kellemetlen helyzet.

Van szégyellnivalóm, nézhetek-e még a szemébe neki?

Megkértem, ne haragudjon rám emiatt, hogy közeledtem, azt mondta, nincs ebből semmi probléma.

Mégis olyan szégyenérzetem van.

2013. jan. 7. 16:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ma 18:43

Akkor te fogtál mellé. :) Lényegében azt mondta hogy jó lenne de nem kell a baj. Azért viselkedett veled kétértelműen mert gerjed rád. Biztos szexi csaj vagy, és ha sokáig bájologsz vele egy idő után el fog csábulni de az ugye csak szenvedéshez vezet mert a szeretőért nagyon nagyon ritkán hagyják el a feleséget. Meg különben is ha ők boldogok akkor kevés az esély bármire is és nem is szép dolog belecseszni az egészbe.

Gondold úgy a dolgot hogy ő lekésett rólad és ez a ő pechje. :)

2013. jan. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!