Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy sem az online-flört?
Kor: 25
Nem: Férfi
Szituáció:
Szeretem a barátnőm, nyár végén esküvő, de szeretek online flörtölni is főleg idősebb 30-45 körüli nőkkel.
Soha nem csaltam meg, csak flört volt és semmi más, de az is tény hogy ez a flört néha nagyon jó érzés, izgalmas és szavakban leírhatatlan.
Egyrészt szívesen feladom a függetlenségem és házasodom meg, másrészt hiányozna ez az izgalom, ez az online flört az életemből.
Nem akarom és nem is fogom megcsalni, de ez az ami segít ellazulni néha.
Mi a véleményetek erről?
fordított esetben hogy reagálnál?
az én részemről tuti nem lenne esküvő...!!!ha flörtölni akar és még nem élte ki magát,akkor éljen nélkülem..
Sok szabadidőd van, hogy ilyen hülyeségeket tudsz csinálni.
Hogy megcsalás vagy sem, az egyéni vérmérséklet kérdése. (Én nem tűrném el a páromtól, az tuti.)
De te hazudsz a menyasszonyodnak, hiszen nem tud erről. Ez a gáz.
Nem megcsalás, amíg nincs testi kapcsolat addig nem.
Ez csak beszélgetés, az hogy miről az már egy másik dolog, de ha jó neked akkor csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!