Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás vagy sem az online-flört?
Kor: 25
Nem: Férfi
Szituáció:
Szeretem a barátnőm, nyár végén esküvő, de szeretek online flörtölni is főleg idősebb 30-45 körüli nőkkel.
Soha nem csaltam meg, csak flört volt és semmi más, de az is tény hogy ez a flört néha nagyon jó érzés, izgalmas és szavakban leírhatatlan.
Egyrészt szívesen feladom a függetlenségem és házasodom meg, másrészt hiányozna ez az izgalom, ez az online flört az életemből.
Nem akarom és nem is fogom megcsalni, de ez az ami segít ellazulni néha.
Mi a véleményetek erről?
Én is épp úgy vagyok vele mint te. Úgyhogy maximálisan megértelek. Viszont sokan el fognak ítélni téged ezért!
32N
Mi lenne ha elmondanád neki? Hogy ő mit szól hozzá?
Ha összeházasodtok lehet jobb lenne ezt a szokást befejezned.
Szerintem túl sok időd van hülyeségekre. Fiatal vagy.
Normális ember nem töri a fejét ilyen marhaságokon, mert dolgozik, a családjával, barátaival van.
Gondolj bele abba hogy mit szólnál ha a menyasszonyod flörtölgetne akár online is. És ha majd belegondolsz akkor nem fogsz kérdezni ilyen hülyeséget.
Persze nem megcsalás, de csak egy hangyafa*nyi választja el kettőt.
Már az is sokat elárul, hogy ennek tudatában is csinálod a marhaságodat. Ennyit ér neked a kapcsolatod?
Ha kiderül, majd ne csodálkozz ha úgy kivág a barátnőd hogy a lábad se éri a földet!
Megcsalás, én se mörülnék, ha a menyasszonyom....
Egyébként vágom miről beszélsz, én kamu face regekene fűzöm a nőket, hiánypótló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!